Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ» Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» (ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ «ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ»;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ» Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»
(ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ «ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ»;)

Είναι «κοινό μυστικό» ότι όλη η περιρέουσα ατμόσφαιρα πέρισυ και φέτος αποπνέει αρρώστια και σήψη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΕΚτζήδικων Μ.Μ.Ε. να ωραιοποιήσουν τα πράγματα και να μεταδώσουν αισιοδοξία μέσω της προοπτικής η Α.Ε.Κ. να γίνει ξανά μεγάλη ελέω Μελισσανίδη. Είτε οι «Γκεμπελίσκοι» της αποπροσανατολιστικής ενημέρωσης, είτε κάποιοι κατά τ’ άλλα κανονικοί δημοσιογράφοι οι οποίοι για να «βγάλουν το ψωμί τους» πανηγυρίζουν γιατί δικαιώθηκαν επειδή δημοσίευσαν πρώτοι κάποιες διαρροές -την ίδια στιγμή που καταρρέει το ΑΕΚτζήδικο σύμπαν- (βλέπε εδώ) δεν καταφέρνουν να «κρύψουν κάτω από το χαλί» τα προβλήματα.

Η Α.Μ.Κ. της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» είναι μια κλασική περίπτωση για όσα συμβαίνουν ή μάλλον δεν συμβαίνουν στην Α.Ε.Κ. Ξεκίνησε με τυμπανοκρουσίες (χωρίς όμως την απαιτούμενη άδεια) για να σταματήσει στη συνέχεια για 3 μήνες (όσο να πάρει την άδεια) και στη συνέχεια να «βαλτώσει» μέχρι να έρθει η ώρα να ολοκληρωθεί άδοξα κατά πώς φαίνεται. Από τον Φλεβάρη ως σήμερα σε σειρά άρθρων μας έχουμε ασχοληθεί με το θέμα όχι σε επίπεδο κουτσομπολιού -αν και θα ήταν ευκολότερο- αλλά σε επίπεδο ανάλυσης για να καταλάβετε τι συμβαίνει (βλέπε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ & εδώ).

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το πώς ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί πρός ώρας η Α.Μ.Κ.  της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει από την τελευταία μας αρθρογραφία (βλέπε εδώ).

Τί μπορεί να γίνει από τους ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», προκειμένου να εξαγοράσουν χρόνο χωρίς «να χάσουν μούρη» (ξεφτυλιστούν) που λένε και στην πιάτσα; Τί μπορούν να κάνουν τώρα που οι «παντελονάτοι» ΑΕΚτζήδες ένας-ένας «τα γυρίζουν» όπως φαίνεται υπαναχωρώντας από τις αρχικές τους υποσχέσεις για χρηματοδότηση της ανέγερσης του γηπέδου; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη μόνη κατά την άποψη μας ενδεδειγμένη λύση την οποία -αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε- θα προεξοφλούσαμε ότι θ’ ακολουθήσουν.

 

Δεδομένα.

Η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» έλαβε άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Α.Μ.Κ. 29 εκατομμυρίων με δημόσια προσφορά. Η άδεια αυτή θα ισχύει για 2 χρόνια.

Μέρος των πωλήσεων από τα διαρκείας (50%) τόσο της περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε, όσο και αυτής που θα ξεκινήσει θα δοθεί για την χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς», με τους οπαδούς που αγόρασαν και θ’ αγοράσουν διαρκείας να μετατρέπονται σε μετόχους (βλέπε εδώ).

Υπάρχει απογοητευτική (για τα δεδομένα της Α.Ε.Κ.) συμμετοχή στην Α.Μ.Κ. μέχρι σήμερα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έτσι είναι, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο ΚΑΤ θα μας «έπριζε» καθημερινά με «πληροφορίες για την πορεία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου» και «για τη δυναμική της Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη».

 

Πρόταση.

Προκειμένου:

Α) να μην υπάρχουν μπερδέματα και να ξεπεραστεί η δυστοκία που φαίνεται να υπάρχει στους «παντελονάτους» (οι οποίοι μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να «ξηλωθούν» και

Β) επειδή προφανώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διάθεση των διαρκείας ως τις 24 Ιούλη (οπότε και εκπνέει ο 1 μήνας της παράτασης της Α.Μ.Κ. που μπορεί το Δ.Σ. ν’ αποφασίσει)

προτείνουμε να ολοκληρωθεί η παρούσα Α.Μ.Κ. και ν’ αυξηθεί το Μ.Κ. μέχρι του ποσού που θα έχει συγκεντρωθεί μέχρι τότε (άλλωστε αυτό προβλέπεται και στο Ενημερωτικό Δελτίο) και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των διαρκείας (όταν και θα υπάρχει πλήρης εικόνα του ποσού που μαζεύτηκε) να γίνει νέα Α.Μ.Κ. για το υπόλοιπο μέχρι τα 29 εκατομμύρια ποσό. Αν υποθέσουμε ότι σε αυτή τη φάση το ποσό θα το καλύψουν οι «λεφτάδες» ΑΕΚτζήδες (οι οποίοι και θα κατέθεταν ποσά μεγαλύτερα από 50 χιλιάδες Ευρώ) τότε αυτή η νέα Α.Μ.Κ. δεν θα θεωρείται δημόσιας προσφοράς και δεν θα απαιτείται άδεια (εκ νέου) της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω πρόταση/επιλογή είναι η πλέον σωστή και ξεκάθαρη και προσφέρει μιά δεύτερη ευκαιρία σε όλους μας να συμμετάσχουμε στο εγχείρημα αυτό μέσω της παροχής περισσότερου χρόνου για να βρεθεί τόσο η διάθεση όσο και το χρήμα...

 

05 Ιούνη 2014.
παρατηρητής 1.

Διαβάστηκε 5925 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ» Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» (ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ «ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ»;)