Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ (ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
(ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ)

Οι συλλογικές διαδικασίες όπως η Γ.Σ. της 31ης Ιούλη 2014 δίνουν συνήθως την ευκαιρία στις διοικήσεις να τις χρησιμοποιήσουν προκειμένου ν’ αναβαπτιστούν από αυτές και έτσι να λειτουργήσουν τελικά συσπειρωτικά, ειδικά σε καιρούς μεγάλων δυσκολιών. Είναι από καιρό προφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. Είναι επίσης προφανές και δεδομένο ότι αυτή η κατάσταση της διαίρεσης σε «καλούς» και «κακούς» σε «χρισμοδοτημένους» και «άχριστους» (σωστά είναι γραμμένο) έχει δημιουργηθεί με ευθύνη αυτών που προσπάθησαν να ελέγξουν πλήρως τις διαδικασίες πέρισυ το καλοκαίρι και τυπικά να εκλέξουν αλλά στην ουσία να διορίσουν το Δ.Σ. της απολύτου αρεσκείας τους. Αυτά όμως για τώρα σχετικά με αυτό. Τα υπόλοιπα όταν θα έρθει η ώρα να λογαριαστούμε μαζί τους.

Οι Γ.Σ. στόν χώρο της Α.Ε.Κ. έχουν χρησιμοποιηθεί αντί παυσίπονου προκειμένου ν’ αποπροσανατολίσει την κατάσταση και έτσι οι διοικούντες να κερδίζουν χρόνο. Την αρχή έκανε ο Αδαμίδης (αλήθεια τι κάνει αυτό το παιδί;) όταν ανά 15 μέρες έκανε και μιά Γ.Σ. άνευ ουσιαστικού αντικειμένου. Η καταστρατήγηση των Έκτακτων Γ.Σ. μας είχε καταστήσει το «ανέκδοτο» του Υπουργείου Ανάπτυξης. Στην Ερασιτεχνική από την άλλη αποφεύγανε σαν ο «Διάολος το λιβάνι» τις Γ.Σ. και καλά-καλά ούτε την Ετήσια Τακτική Γ.Σ. δεν διοργάνωναν, ενώ όταν αυτή διοργανωνόταν καταντούσε μια «τυπική διαδικασία». Μόνον οι εκλογικές Γ.Σ. είχαν κάποιο γούστο όχι μόνο για τα «παχιά» και «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» αλλά και για τις «κόντρες» που αναπτύσσονταν σε αυτές.

Ωστόσο αυτό που συμβαίνει φέτος είναι πρωτόγνωρο και «άνευ ποταμών». Μπήκε ο Αύγουστος και το Σωματείο δεν είναι σε θέση να κάνει την Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γ.Σ. του. Θεωρητικά αυτή η διαδικασία ήταν να γίνει τις προάλλες. Προφανώς όμως η Διοίκηση βρίσκεται σε τέτοια παράλυση από τα διαλυτικά φαινόμενα εντός της που ούτε Ισολογισμό κατάφερε να συντάξει αλλά ούτε και Ταμειακό Απολογισμό (αυτό είναι ευκολότερο) να παρουσιάσει. Ωστόσο δεν είναι και όλα «μαύρα και άραχλα» γιατί αν μη τι άλλο έχουν έτοιμο τον Διοικητικό Απολογισμό. Όχι δεν εννοούμε αυτή τη χαζομάρα που αναφέρει τι έγινε σε κάθε τμήμα την χρονιά που πέρασε (2013). Εννοούμε τον «κανονικό» Διοικητικό Απολογισμό του Δ.Σ. όπως αυτός προκύπτει από την «αφήγηση» που μας έκανε ο κύριος Ασλανίδης. Ελπίζουμε μόνο να κρατούνταν πλήρη και αναλυτικά πρακτικά (γιατί δεν μαγνητοφωνούνται οι Γ.Σ.) γιατί αλλιώς θα είναι λίγο δύσκολο να θυμηθεί ακριβώς τι είπε ο κύριος Ασλανίδης για να καταγραφεί ως Διοικητικός Απολογισμός.

Συνεπώς αφού ούτε τις βασικότερες από τις τυπικές και διεκπεραιωτικού τύπου λειτουργίες δεν μπορεί αυτή η Διοίκηση να διεκπεραιώσει είναι «εκτός τόπου» (κατά τη γνώμη μας πάντα) ν’ αναρωτιούνται κάποιοι αν είναι νόμιμη η Γ.Σ. επειδή δεν συζητήθηκαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης (βλέπε εδώ).

Εμείς πάντως επειδή είμαστε υπέρ των λύσεων τους προτείνουμε να κάνουν την Απολογιστική Γ.Σ. Ανήμερα του 15αύγουστου που πέφτει Παρασκευή και να εγκρίνουν έτσι χωρίς πρόβλημα τα πάντα. Αν στίς 31 Ιούλη ήταν 60 στις 15 Αυγούστου θα είναι 6.

Υ.Γ. Κύριε Κοτσάτο, η τοποθέτηση σας ήταν κατατοπιστικότατη αλλά κάτι μας λέει ότι έχετε πολλά ακόμη να πείτε. Αν αυτό ισχύει είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την καθυστέρηση με την οποία θα μιλήσετε για όλους και για όλα, ειδικά αν ενδιάμεσα τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα.

 

6 Αυγούστου 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 6544 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ (ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ)