Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
(ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

Σήμερα οι «πανταχού παρόντες» σας ενημερώνουν για την ενορχηστρωμένη κοροϊδία του «Διοικητικού Ηγέτη» σχετικά με την χρηματοδότηση του γηπέδου. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνον αυτά που μας έλεγε ο Νίκος Στράτος και διέρρεαν τα «γιουσουφάκια». Σύμφωνα μ’ αυτές τις πληροφορίες υπάρχουν κατατεθειμένα για το γήπεδο 20-22,5 εκ. τα οποία την κατάλληλη στιγμή θα ξοδεύονταν γι’ αυτό. Έτσι, όταν τον Φλεβάρη του 2018 προκηρύχθηκε Α.Μ.Κ. 20 εκ. (αυτή που έξι μήνες μετά ανακλήθηκε) πιστέψαμε ότι επρόκειτο να κατατεθούν στο Ταμείο της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» αυτά τα λεφτά. Άλλωστε, αυτό έλεγαν και τα «γιουσουφάκια» τα οποία έλεγαν ότι τα 15 ήταν του «Τίγρη» και τα υπόλοιπα των Παππά, Νοτιά & Σία. Κάποια σας είχαν κιόλας ενημερώσει ότι τα λεφτά μπήκαν.

Τελικά, όμως, η Α.Μ.Κ. ανακλήθηκε κάτι που σημαίνει ότι τα λεφτά που υποτίθεται ότι υπήρχαν κατατεθειμένα στην άκρη ΔΕΝ υπήρχαν (γι’ αυτό και δεν μπήκαν). Σήμερα, θα σας ενημερώσουμε για τον λόγο ανάκλησης της Α.Μ.Κ. όπως αυτός προκύπτει από επίσημο έγγραφο της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη ασφάλεια (και ακρίβεια) η εταιρεία στο έγγραφο της προς την Περιφέρεια επικαλείται ως λόγο ανάκλησης της Α.Μ.Κ. την αδυναμία προσέλκυσης επενδυτών στις παρούσες οικονομικές συνθήκες. Μπούρδες δηλαδή, αν πιστέψουμε ότι μας/σας τάιζαν τόσο καιρό ο Μελισσανίδης και οι υποτακτικοί του («γιουσουφάκια»).

Οπότε, όπως είναι πλέον προφανές, η επαναπροκήρυξη της Α.Μ.Κ. έγινε για να μπουν τα 20 εκ. του CHAMPIONS LEAGUE. Αυτά που μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Βασιλειάδη που θα γίνει θα μπορούν να μεταφερθούν από την Π.Α.Ε. στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.».

Υπάρχει και ένα ακόμη ζήτημα σχετικά με την χρηματοδότηση του γηπέδου το οποίο ανέκυψε από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Πρόκειται, φυσικά, για τα 500 χιλιάρικα του Γιάννη Σαραντίτη (βλέπε εδώ & εδώ). Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια σ’ αυτά που αναφέρονται στην δεύτερη ανάρτηση του πολύ καλά ενημερωμένου blog sports triunfo που δεν είναι ακριβώς έτσι και που χρήζει διόρθωσης.

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι μέτοχος της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» όχι εξαιτίας των 500.000 Ευρώ, αλλά επειδή ως κάτοχος διαρκείας έγινε μέτοχος της όπως και καμιά 10.000 ακόμα ΑΕΚτζήδες την περίοδο 2013-2014. Επιπλέον παρά τα όσα διέρρευσαν ΔΕΝ μπορεί να γίνει ακόμη μέτοχος δίνοντας τις 500.000 στην τρέχουσα(;) Α.Μ.Κ. γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υφίσταται ακόμα καμία Α.Μ.Κ.

Γιατί στην περίπτωση της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» λόγω του πλήθους των ήδη υφισταμένων μετόχων για να υπάρξει Α.Μ.Κ. πρέπει πρώτα να εκδοθεί Ενημερωτικό Δελτίο το οποίο να εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στη συνέχεια πρέπει να κληθούν οι υφιστάμενοι μέτοχοι για να δηλώσουν αν θα καλύψουν κατά το ποσοστό του καθένας την Α.Μ.Κ. Τίποτα απ’ αυτά ΔΕΝ έχει ακόμη γίνει όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (πατήστε εδώ).

Συμπέρασμα; Το μόνο ως τώρα ακλόνητο δεδομένο είναι η κοροϊδία του «Διοικητικού Ηγέτη» και του συστήματος του σχετικά με τα λεφτά που ήδη υπήρχαν και θα έμπαιναν στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το όλο εγχείρημα βασίζεται στο πότε οι Τσιπρο-Καμμένοι (και ψεκασμένοι) θα ψηφίσουν τον «Νέο Αθλητικό Νόμο». Το εν λόγω σχέδιο νόμου ακόμη δεν έχει κατατεθεί στην Βουλή. Κινδυνεύει έτσι για μια ακόμη φορά να ξεφτιλιστεί η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» ανακαλώντας για δεύτερη φορά την Α.Μ.Κ. αν δεν περάσει άμεσα ο νόμος. Υπενθυμίζουμε ότι μια Α.Μ.Κ. μπορεί να διαρκέσει το πολύ από την απόφαση προκήρυξης της το πολύ 6 μήνες (4 + 2 παράταση).

Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις για να δούμε αν τούτη την φορά θα τα καταφέρουν.

Υ.Γ. Ο μόνος άλλος τρόπος εκτός της Α.Μ.Κ. για να μπουν λεφτά στην εταιρεία είναι οι «καταθέσεις των ήδη υφισταμένων μετόχων» και οι δωρεές. Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πλέον αγαπημένος της Ένωσης Φίλων Α.Ε.Κ. για να μαζεύει λεφτά.

05 Γενάρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 496 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)