Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ (Η ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ
(Η ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)

Τελικά, ούτε της Ρένας ούτε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τους βγήκε η πολιτική εκμετάλλευση του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. στις Περιφερειακές Εκλογές. Ακόμη λιγότερο τους βγήκε στις Δημοτικές, εκεί που ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υποστήριξε τον Άρη Βασιλόπουλο. Παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατούν και για μια τελευταία φορά προσπαθούν να πιστωθούν τις δάφνες άλλων. Στην τελική ευθεία πριν τις Βουλευτικές Εκλογές και με αφορμή την υπογραφή της τελικής σύμβασης για τα 20 εκ. του γηπέδου η Ρένα περηφανευόταν για τον ρόλο της, προφανώς για να τις αναγνωριστεί η συνεισφορά της (και του κόμματος της) μέρες που είναι. Ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να την εξαργυρώσει με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, όσο αφορά τα 20 εκ. του γηπέδου η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Αν, όντως, πρόκειται κάποιος να το πιστωθεί αυτό ως «επιτυχία», αυτός θα πρέπει να είναι ο Ι. Σγουρός, ο οποίος ήδη από το 2014 είχε δεσμεύσει στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής το συγκεκριμένο ποσό. Θυμόμαστε, όλοι μας ότι στο κλίμα εκείνων των ημερών όταν ο Μαρινάκης συναντιόταν στα σκοτεινά (σαν ερωτευμένο ζευγαράκι) με την Δούρο (και τακίμιαζε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) πως αν ο Σγουρός ΔΕΝ είχε αφήσει ως παρακαταθήκη αυτή την δέσμευση στον Προϋπολογισμός της Περιφέρειας πως τίποτε δεν θα γινόταν. Γιατί, πολύ απλά τότε ΔΕΝ μπορούσε η παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπό την Ρένα να κάνει μια τέτοια δέσμευση χρημάτων. Μια δέσμευση, η οποία άπαξ και υπήρξε ήταν δύσκολο να βγει από τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Γι' αυτό και στους πανηγυρισμούς της Δούρου ο Σγουρός απάντησε με τουλάχιστον δηκτικό τρόπο (βλέπε εδώ).

Δεν νομίζουμε να υπάρχουν πολλοί που να εξαρτούν την ψήφο τους από τις τυχόν εκδουλεύσεις που προσφέρουν τα κόμματα στις ομάδες τους. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί όσο αφορά τον κόσμο της Α.Ε.Κ.

Υπογράφτηκε, λοιπόν, η σύμβαση (αυτή που απαγορεύει στο Σωματείο την εκχώρηση της εκμετάλλευσης του γηπέδου σε τρίτους) από τον ψευτο-Πρόεδρο Αλεξίου. Τον Αλεξίου, του οποίου η υπογραφή ΔΕΝ έχει καμία ισχύ, αφού η εκλογή του προηγούμενου Δ.Σ. που προέκυψε στις εκλογές του 2016 είχε γίνει παράνομα (χωρίς ποτέ να εκδικαστεί η αίτηση για «διορισμό Διοίκησης Πρωτοδικείου» που ο ίδιος είχε καταθέσει). Επιπλέον, εφ’ όσον ο Αλεξίου έχει θεωρηθεί πρωτόδικα έκπτωτος με βάση τον N. 3372/2005 η υπογραφή του ΔΕΝ έχει καμία ισχύ. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για όσους βιάζονται όπως-όπως να μαζέψουν έστω και λίγα παραπάνω ψηφουλάκια.

Το μόνο για το οποίο μπορεί να δρέψει καρπούς η Ρένα και η παράταξη της είναι τα λεφτά της υπογειοποίησης (αλήθεια θα φτάσει μόνο μια;), το εργοτάξιο της οποίας πρέπει σε λίγο καιρό να εγκατασταθεί και να ξεκινήσει τα έργα. Ελπίζουμε, τουλάχιστον στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου ο Σωκράτης να φανεί «κύριος» τόσο όσο αφορά το κόστος όσο και τον χρόνο παράδοσης.

Αλλά για όλα αυτά μετά την ορκοδοσία της νέας κυβέρνησης.

03 Ιούλη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1112 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ (Η ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)