Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ; (ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΓΑΛΑΞΙΑ» Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ;
(ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΓΑΛΑΞΙΑ» Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.;)

Από την αρχαιότητα ο βασικός ρόλος του αρσενικού σ’ ένα ζευγάρι εκτός της αναπαραγωγής και της προστασίας της οικογένειας και της ιδιοκτησίας του ήταν η προμήθεια της καθημερινής τροφής. Από την οργάνωση σε χωριά και μετά σε πόλεις και σε συνδυασμό με την εξημέρωση των οικόσιτων ζώων και την καλλιέργεια η αναζήτηση τροφής αντικαταστάθηκε με μια βόλτα στην αγορά. Πλέον η αγορά έχει σε μεγάλο βαθμό αντικατασταθεί από τα σούπερ μάρκετ. Ένα τέτοιο σούπερ μάρκετ και μάλιστα της αλυσίδας που περηφανεύεται ότι είναι 100% Ελληνικής ιδιοκτησίας βρίσκεται στο Γαλάτσι στην συμβολή των οδών Γαλατσίου & Καραϊσκάκη. Στο συγκεκριμένο σημείο εθεάθη προ ημερών ο (μεταξύ άλλων αξιωμάτων) έκπτωτος (με δικαστική απόφαση που σε λίγο αναμένεται να οριστικοποιηθεί) Πρόεδρος της «Μάνας Α.Ε.Κ.».

Στο ίσιο κτίριο με το σούπερ μάρκετ του «Γαλαξία» και στους τρείς ορόφους της πολυκατοικίας (με είσοδο από την οδό Καραϊσκάκη στον αριθμό 2) βρίσκεται μια από τις υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. που αν και νόμω «ανεξάρτητη» ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο τωρινός τίτλος της υπηρεσίας είναι «Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής. Ο προηγούμενος τίτλος του ήταν Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών (βλέπε εδώ). Δεδομένης της παρουσίας τόσο του σούπερ μάρκετ όσο και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στο ίδιο κτίριο σε συνδυασμό με την παρουσία του Αλεξίου εκεί πιστεύουμε ότι ο υπότιτλος μας είναι απολύτως δικαιολογημένος.

Πιστεύουμε ότι δεν έχει νόημα να σας δώσουμε την απάντηση. Μερικά πράγματα πρέπει (μπορείτε άλλωστε) να τα βρίσκετε μόνοι σας. Αυτό, όμως, που έχει νόημα να γνωρίζετε για να μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας είναι πως στην προ Κρίσης ιεραρχία των υπηρεσιών του Υπ. Οικονομικών τα Δ.Ε.Κ. ήταν στη μέση της ελεγκτικής αλυσίδας. Στη βάση ήταν οι τοπικές Δ.Ο.Υ. και στην κορυφή τα Π.Ε.Κ. (Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα) που αναλάμβαναν τον έλεγχο των πολύ μεγάλων εταιρειών. Οπότε, και με βάση τα Δ.Σ. στα οποία συμμετέχει ο Αλεξίου μπορείτε πλέον να κάνετε τους υπολογισμούς σας.

Πάντως αν βγήκε κάτι καλό απ’ αυτή την ιστορία, αυτό είναι η «αλληλεγγύη» των κιτρινόμαυρων «χατζηαβάτηδων» οι οποίοι παρότι ήξεραν για την παρουσία του Αλεξίου στο Γαλάτσι είτε από φιλία είτε για να μη βρουν κανένα διάολο δεν έγραψαν και δεν είπαν τίποτα. Από μια άποψη κανείς σας δεν είχε στα σοβαρά την απαίτηση να το κάνουν. Στο κάτω-κάτω η δουλειά τους τα τελευταία χρόνια είναι αυτή του φερέφωνου και στην καλύτερη περίπτωση η «σκληρή κριτική» σε παίκτες, προπονητή και στον «Διοικητικό Ηγέτη» όταν δεν πάει άλλο. Άλλωστε θα μπορούσε ως δικηγόρος που (ακόμη) είναι να έχει βρεθεί εκεί (αν πήγε στην Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) για κάποιον πελάτη του.

Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα λύσουν πολλές από τις απορίες και θα φωτίσουν πολλά σκοτεινά μέχρι τώρα σημεία. Η έκδοση (από μέρα σε μέρα) της απόφασης σχετικά με την έφεση του Αλέξη κατά της πρωτόδικης απόφασης σύμφωνα με την οποία είχε κηρυχθεί έκπτωτος θα είναι η αρχή. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το τέλος.

22 Οκτώβρη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 178 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ; (ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΓΑΛΑΞΙΑ» Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.;)