Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΒΕΡΓΗΣ & ΤΣΑΤΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΜΨΙΜΗΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΩΝ (ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΒΕΡΓΗΣ & ΤΣΑΤΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΜΨΙΜΗΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΩΝ
(ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ)

Ο οπαδός δεν καταλαβαίνει από πρώην και νυν Π.Α.Ε. Ο οπαδός καταλαβαίνει μόνο την ανάγκη η ομάδα του κάθε Κυριακή να μαμά για να μπορεί να πάρει μια ανάσα από τα δικά του προβλήματα και η ζωή του να παίρνει χρώμα. Έτσι, όταν η ομάδα του είναι κατώτερη των περιστάσεων επαναστατεί. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης έχει στην διάθεση του μια σειρά πρόθυμων οσφιοκαμπτών των οποίων η αποστολή είναι είτε να τον αποθεώνουν (όταν τα πράγματα πάνε καλά) είτε να τον δικαιολογούν (όταν τα πράγματα στραβώνουν). Στην περίπτωση της Α.Ε.Κ. η γενική εντύπωση στους οπαδούς της είναι πως αυτή επί Μελισσανίδη εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων.

Ακόμη και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν στάθηκε ικανή ν’ ανατρέψει αυτή την πεποίθηση καθώς ακολουθήθηκε από μια εφιαλτική παρουσία στους ομίλους του CL. Παρουσία που θύμιζε «αρπαχτή» τραγουδιστή στην επαρχία. Εκτός από τις γυναίκες και οι οπαδοί αρέσκονται στο παραμύθιασμα, το οποίο «πάει σύννεφο» σε κάθε μεταγραφική περίοδο με την Καλοκαιρινή να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης.

Πέρυσι, τέτοια εποχή (και λίγο αργότερα) οι «χατζηαβάτηδες» ρεπόρτερ (λέμε τώρα) της Α.Ε.Κ. έκαναν λόγο για την πιο πλήρη Α.Ε.Κ. Δυστυχώς γι’ αυτού όλος ο κόπος που έκαναν για να μας πείσουν ότι ο Μελισσανίδης είχε κάνει το καθήκον του πήγε από πολύ νωρίς στράφι. Φέτος επιχειρούν να κάνουν ρελάνς με κείμενα όπως αυτό και πρωτοσέλιδα με τα οποία ενημερώνονται οι οπαδοί της πόσα έχουν ξοδευτεί μέχρι τώρα, δίνοντας το δικαίωμα στους Γαύρους να τους πάρουν στο ψιλό με κείμενα όπως αυτό. Την χλεύη των Γαύρων ακολούθησε κείμενο του Τσατάλη (βλέπε εδώ) με τον Τάσο ν’ αναμασά για άλλη μια φορά τα γνωστά επιχειρήματα που όμως δεν έχουν πλέον την ίδια πειστικότητα με την πρώτη φορά που ακούστηκαν.

Προφανώς, κανείς οπαδός καμιάς ομάδας δεν πρόκειται να μάθει από το ρεπορτάζ της ομάδας του την αλήθεια για οτιδήποτε. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά οι πιθανότητες γι’ αυτό είναι ελάχιστες. Για τον λόγο αυτό οι Γαύροι αιφνιδιάστηκαν όταν στον πρώτο του αγώνα με την νέα του ομάδα ο Τικίνιο τραυματίστηκε και θα μείνει έξω για 1 1/2 μήνα. Βλέπετε κανείς δεν τους είχε ενημερώσει για το πόσο έπαιζε ο παιχταράς τους τα τελευταία χρόνια.

Το Καλοκαιριάτικο (αλλά και το Χειμωνιάτικο) παραμύθιασμα πρέπει να έχει έναν κεντρικό στόχο. Για τους ΑΕΚτζήδες κατά το πρόσφατο παρελθόν οι κεντρικοί στόχοι ήταν οι Μπλάνκο και Σκόκο. Τώρα που γέρασαν ο μόνος κεντρικός στόχος είναι ο Αραούχο. Ο οποίος, όμως, Αραούχο ΔΕΝ αρκεί από μόνος του για να μεταμορφώσει την σταχτοπούτα σε πριγκίπισσα. Μπορεί η μεταγραφή του (αν τελικά ολοκληρωθεί) να μετρήσει επικοινωνιακά, αλλά το ζήτημα είναι αν η νέα Α.Ε.Κ. έχει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του.

Στο τέλος του Καλοκαιρινού παζαριού το μόνο που απομένει είναι τα πρωτοσέλιδα και ο απολογισμός για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν. Τα οποία λεφτά ποτέ δεν λένε την αλήθεια. Γιατί και στο μπάσκετ η «Βασίλισσα» ξοδεύει περισσότερα από το Λαύριο, αλλά τερμάτισε πίσω απ’ αυτό. Είναι αυτό που λέγανε επιγραμματικά οι Αρχαίοι «Ούκ εν τω πολλώ το εύ.».

12 Ιούλη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 198 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΒΕΡΓΗΣ & ΤΣΑΤΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΜΨΙΜΗΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΩΝ (ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ)