Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ (ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΝ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ
(ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΝ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ)

Έχει καταντήσει αστείο να πιστώνονται στον προσφάτως ανακηρυχθέντα άγιο Παΐσιο κάθε μικρή και μεγάλη προφητεία για τα μελλούμενα. Τα μελλούμενα τα οποία με την άδεια του Φοίβου (Απόλλωνα, θεού της μαντικής) είχαν προβλέψει και καταγράψει οι ιέρειες του που μας έμειναν γνωστές με τ’ όνομα Σίβυλλες. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα βιβλία με τις προφητείες (εκτός από ένα) είτε χάθηκαν είτε καταστράφηκαν οπότε είναι δύσκολο για κάποιες ν’ αποδειχτεί η αρχική τους προέλευση. Ωστόσο. Η προφητεία, ωστόσο, που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι πολύ νεότερη αυτών που προφήτεψαν οι Σίβυλλες και έτσι κάλλιστα θα μπορούσε ν’ αποδοθεί στον άγιο (πλέον) Παΐσιο.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι μάλλον απλά:

Ο μπασκετικός Γαύρος κέρδισε στα πλέι-οφ της Α2 την άνοδο του στην «μεγάλη κατηγορία». Ωστόσο, η επάνοδος του (αν ολοκληρωθεί) ΔΕΝ θα γίνει με τους δικούς του όρους καθώς ούτε η απειλή (αρχικά) και η αποχώρηση του (στη συνέχεια) δεν στάθηκαν ικανές να εκβιάσουν τις αλλαγές που απαιτούσε. Αλλαγές, οι οποίες τελικά προκύπτουν εξαιτίας της νομοθέτησης ορίων ηλικίας σε συνδυασμό με την κόπωση που προκαλεί η παραμονή της ίδιας ηγεσίας για τόσα πολλά χρόνια.

Οι Αγγελόπουλοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να μην κοιτάξουν και το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας τους. Έτσι, προσπαθούν επικοινωνιακά και μόνο να εμφανίσουν την ολοκληρωτική ήττα σε νίκη (ακόμη και Πύρρειο). Ωστόσο, μια τέτοια προσπάθεια μόνο σύγχυση μπορεί να προκαλέσει. Διαβάστε για παράδειγμα αυτό το κείμενο.  

Είναι τόσο αδύναμη η θέση που πρέπει να υποστηρίξουν οι Γαύροι «χατζηαβάτηδες» που ούτε και ο μαίτρ Γ. Κογκαλίδης θα τα κατάφερνε καλύτερα. Τώρα πως γίνεται στο ίδιο κείμενο να υπάρχουν οι δύο επόμενες παράγραφοι, αυτό ΔΕΝ εξηγείται επιστημονικά▪ παρά μόνο με βάση την αρχή της εξυπηρέτησης του ιδιοκτήτη. Διαβάστε και θαυμάστε:

«Μετά από περίπου 2 χρόνια που ο Ολυμπιακός απουσίαζε, από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου έχει εκπρόσωπο, κάτι που όμως δεν σημαίνει αυτομάτως ότι η ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στην Basket League τη νέα σεζόν.».

Και παρακάτω:

«Αξίζει να σημειωθεί πως ο βασικός λόγος της παρουσίας του Ολυμπιακού είναι  ότι πήρε την άνοδο για την Basket League μέσα από τη διαδικασία των play off της Α2, όπως και ο Απόλλων Πάτρας, ενώ οι ερυθρόλευκοι μπορούν μέχρι τις 15 να καταθέσουν τον φάκελο συμμετοχής στην Α1.».

Πλέον ξέρετε μεν τον «βασικό λόγο» για τον οποίο η ομάδα των Αφων Αγγελόπουλων εκπροσωπήθηκε στη συνεδρίαση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αγνοείτε δε όλους τους υπόλοιπους. Πάντως όπως μας προϊδέασε και ο Γ. Κογκαλίδης οι Γαύροι ή θα καταθέσουν εκπρόθεσμα τον φάκελο τους περιμένοντας τις εκλογές της Ε.Ο.Κ. ή θα τον καταθέσουν εμπρόθεσμα χωρίς όμως και να δεσμεύονται ότι τελικά θα μετάσχουν στο νέο Πρωτάθλημα.

Για τους λόγους αυτούς άνετα μπορεί αυτό το «ήξεις, αφίξεις» να θεωρηθεί σαν μια από τις προφητείες του νυν άγιου και πρώην «γέροντα» Παΐσιου. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Αγγελόπουλοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οριστικά, γι’ αυτό και οι ερυθρόλευκοι «χατζηαβάτηδες» δεν ξέρουν τι να γράψουν.

13 Ιούλη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 175 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ (ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΝ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ)