Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ !

Η μεγαλύτερη «πληγή» για τίς ομάδες –αν και αυτό ισχύει για κάθε επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο– είναι αυτοί που εμφανίζονται να ξέρουν αλλά στήν πραγματικότητα «ξέρουν τήν τύφλα τους». Συνήθως νοιώθουν τήν ανάγκη να υπερασπιστούν όσους έχουν ανάγκη, ακόμα και αν αυτοί τούς έφεραν στήν ανάγκη αυτή, γιατί αυτοί ξέρουν περισσότερα από τόν μέσο άνθρωπο ο οποίος αναλλώνεται στήν καθημερινή πάλη για τήν επιβίωση και «δεν προλαβαίνει ν’ ασχοληθεί μ’ αυτά».

Κι άλλη σύσκεψη για τήν χρηματοδότηση τής «Αγιά Σοφιάς».

Έτσι και αυτή τή βδομάδα τά τσακάλια τής ΑΕΚτζήδικης ενημέρωσης (ΑΕΚ365 καλέ) μας δίνουν τό ρεπορτάζ από μία ακόμη συνάντηση τού «Τίγρη» (βλέπε εδώ) με «παντελονάτους» οπαδούς τής ομαδάρας μας, οι οποίοι είναι επιπλέον και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Φυσικά και δεν ήταν ρεπορτάζ τής ιστοσελίδας, αυτοί δεν τίς μαθαίνουν αυτές τίς συναντήσεις γιατί δεν τούς τίς λένε. Τόσο απλά. Ήταν αναδημοσίευση από τό www.filathlos.gr. Αν θυμάμαι καλά αυτοί δεν συμμετείχαν στίς προηγούμενες συσκέψεις, άρα υπάρχει ελπίδα να βρεί απ’ αυτούς κάποια λεφτά ο «Τίγρης», γιατί αν περίμενε από τούς προηγούμενους... Εκτός αν περιμένουν και αυτοί τήν τηλεφωνική ενημέρωση. Αν και ‘γω έχω τήν εντύπωση ότι περιμένει να δεί πόσα θα βάλει ο κόσμος και μετά να βάλουν αυτοί. Βάστα μην σκέφτονται με τόν ίδιο τρόπο οι οπαδοί οπότε...

 

Μέσα σ’ όλα και κάτω από κάθε πέτρα ο Κεμάλ-Οικονομόπουλος.

Τό επόμενο όμως θέμα τους έχει και πλάκα αλλά είναι και απόδειξη τής παράνοιας που τους έχει πιάσει τελευταία. Συναντήθηκε λέει ο Οικονομόπουλος με τόν Γιάννη Κουρτάκη (δεν ξέρω αν είναι τής οικογένειας τών οινοπαραγωγών). Τώρα θα μου πείτε τί σας ενδιαφέρει με ποιόν συναντήθηκε ο Κεμάλ ο Β’ (Οικονομόπουλος). Αν σας πώ τήν ιδιότητα τού κου Κουρτάκη, μπορεί και να ενδιαφέρεστε. Ο μεν Κεμάλ-Οικονομόπουλος είναι δικηγόρος, ο δε Γιάννης Κουρτάκης είναι εκδότης τής «φυλλάδας» «Παραπολιτικά» που δίνει τά δωρεάν ειιστήρια τού γαύρου για τό ChampionsLeagueμπάς και φαίνεται τό γήπεδο λίγο πιό γεμάτο. Από παλιά –πρίν τά πει και ο Στήν Κακέτσης– η εφημερίδα συνδεόταν με τόν Μαρινάκη ώς ιδιοκτήτη-χρηματοδότη. Μη ξεχνάμε πώς ο Μαρινάκης έχει ονομαστεί και ώς χρηματοδότης τής «Χρυσής Αυγής».

Υποτίθεται ότι επειδή η εφημερίδα έχει ασχοληθεί με τόν «Τίγρη» κατ’ επέκταση κάθε συνάντηση με τόν εκδότη της αποκτά άλλη κρυφή σημασία για τά τζιμάνια τού ΑΕΚ365 και σήμερα η «ΩΡΑ», τά οποία μόλις έμαθαν τήν είδηση νόμιζαν ότι «έπιασαν τόν παπά απ’ τ’ αρχίδια» και ανέβασαν με τήν απαραίτητη φωτογραφία τό αντίστοιχο κομμάτι (βλέπε εδώ).

Αν στή θέση του Οικονομόπουλου ήταν ο Καπετανόπουλος (δικηγόρος και αυτός) πιθανόν η είδηση να είχε τήν ίδια βαρύτητα για τά τσακάλια τής ενημέρωσης. Αν στη συνάντηση πήγαινε ο Βαλασόπουλος (λογιστής) θα είχε τόν ίδιο αντίκτυπο ή επειδή δεν έχει εμπλακεί τ’ όνομα του σε αντίστοιχες ιστορίες με τούς άλλους δύο τή γλυτώνει; Μήπως να βγάλουν και καμιά λίστα με ονοματα και ειδικότητες/επαγγέλματα, τά οποία επιτρέπεται να έχουν επαγγελματικές επαφές με τούς εχθρούς τού «Τίγρη»; Ή τούς είναι ευκολότερο να βγάλουν λίστα με όλους τους εχθρούς τού «Τίγρη»; Έτσι για να είμαστε ενήμεροι, μήν έχουμε ντράβαλα στα καλά καθούμενα.  

 

Οι παλαίμαχοι και τό «Σύνδρομο τής Στοκχόλμης».

Ανέκαθεν αντιμετώπιζα με συμπάθεια όλους τούς παλαίμαχους, ειδικά όσους είχαν ήδη τελειώσει τήν ποδοσφαιρική του καριέρα πρίν τήν δεκαετία τού ’80 ή στίς αρχές της. Όλους αυτούς οι οποίοι μόνο τους βιοποριστικό πόρο είχαν μιά θέση στό Δημόσιο, ίσα να ‘χουν στό τέλος καμιά συνταξούλα ή τήν άδεια του πράκτορα ΠΡΟΠΟ. Απο την άλλη τούς λυπόμουν κιόλας. Αρκετοί απ’ αυτούς αν και ήταν βιρτουόζοι τής μπάλλας, δεν είχαν μπορέσει να βάλουν κάτι στήν άκρη. Άσε που και οι σύνδεσμοι παλαιμάχων είχαν και οικονομικές αναάγκες για τή συντήρηση τους, αλλά και τήν βοήθεια σε κάποια αναξιοπαθούντα μέλη τους. Καταλάβαινα τήν ανάγκη –εκτός από τήν αγάπη για τόν σύλλογο– να προσκολλόνται στήν εκάστοτε ιδιοκτησία υπερθεματίζοντας για τόν ρόλο της στήν «αναγέννηση τής ομάδας» και στήν ταύτιση του συλλόγου με τόν ιδιοκτήτη (μέχρι βέβαια αυτός να φύγει εξαιτίας τής σαπίλας τών άλλων στόν χώρο). Μόνιμη επωδός τους ήταν και είναι η ομόνοια (όχι η πλατεία) και η ενότητα (όχι τό Σωματείο). Άσε που από μία ηλικία και μετά ο εγκέφαλος μας εξωραίζει τό παρελθόν και αναδημιουργεί τίς αναμνήσεις μας.

Από τό σημείο αυτό όμως ώς τήν ανακοίνωση τών παλαιμάχων, με τήν οποία ζητούν από τον κο. Οικονομόπουλο να τούς «αδειάσει τή γωνιά» η απόσταση είναι τουλάχιστον 2 παρασάγκες (περσικό μέτρο μήκους ίσο με 10 χιλ. χλμ). Με τήν ανακοίνωση (βλέπε εδώ) δεν θ’ ασχοληθώ γιατί δεν μου πάει ν’ «επιτεθώ» στούς συμπαθείς παλαίμαχους, ειδικά αυτούς που έχουν κάποια ηλικία. Τούς εύχομαι όμως να μη μετανοιώσουν σύντομα για την ανακοίνωση αυτή. Τό μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιός τή συνέταξε, γιατί αποκλείεται να μαζεύτηκαν σε ολομέλεια και να τήν έβγαλαν. Υποψιάζομαι ότι συντάκτης της είναι αυτός ο καθόλα συμπαθής τύπος -όταν δε του βγαίνει τό ρατσιστικό του απέναντι στούς μαύρους μικροπωλητές- ο οποίος μαζεύει λεφτά για να γράψει σε χρυσή πλάκα τά ονόματα όλων τώμν μελών τού Δ.Σ. της Π.Α.Ε. από τό 2004 ως πέρσυ για να τήν βάλει στό νέο γήπεδο (μάλλον στή θύρα τών επισήμων γιατί αυτοί εκεί έχουν ειστήριο) σαν νέο αιώνιο ανάθεμα. Βέβαια θα χρειαστεί και τή σύμφωνη γνώμη τού «Τίγρη». Τι λέτε θα τόν αφήσει;

Τό καλύτερο είναι ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του (ΑΕΚ365 & ΩΡΑ) και αυτός δεν τούς έβγαινε στό τηλέφωνο, ενώ σε άλλους που τόν πέτυχαν και τού μίλησαν, δεν πήρε καμία θέση (κλάψ). Μήπως να βγάζετε ανακοίνωση κε. Οικονομόπουλε καθημερινά για τό πρόγραμμα σας, έτσι ώστε να γνωρίζουν με ποιόν, πού και πότε θα συναντηθείτε; Και αν χρειαστούν πληροφορίες για τό τί συζητήθηκε να είστε πάνω από τό τηλέφωνο να τους ενημερώσετε. Μη χολοσκάτε για τό επαγγελματικό απόρρητο, καθότι τα παιδιά είναι τάφος. Τό πολύ-πολύ να πάνε να τά καρφώσουν όλα στόν «Τίγρη» (όσα και όπως καταλαβαίνουν, μην περιμένετε και πολλά).

 

17 Μάρτη 2014.
παρατηρητής 3.

 

Διαβάστηκε 8303 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ !