Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ (ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ
(ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ)

Σήμερα Πέμπτη 2 Ιούνη 2016 δημοσιεύουμε ακόμη ένα κείμενο/σχόλιο του «ειδικών αποστολών» συνεργάτη μας watcher_007 σχετικά με την γηπεδική περιπέτεια της Α.Ε.Κ., το οποίο και προσυπογράφουμε πλήρως και ανεπιφυλάκτως. Όσα αναφέρονται στο κείμενο θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους μας μιας και όσοι ασχολούνται(;) με το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. φαίνεται να ζουν σε κάποια παράλληλη διάσταση όπου ο χρόνος κυλάει με διαφορετικό ρυθμό από την δική μας. Ακόμη περισσότερο (πρέπει να προβληματιστούμε) επειδή αυτά που σχολιάζει ο watcher_007 αφορούν δηλώσεις που οι υπεύθυνοι για το γήπεδο αυτοβούλως (χωρίς την πίεση κανενός) έκαναν.

ΠΟΙΟΝ ΜΑΪΟ «ΕΝΝΟΟΥΣΕ» Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;

Αφορμή για το σημερινό σχόλιο, ήταν μια «ξεχασμένη» δήλωση του Νίκου Στράτου, Γενικού Διευθυντή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» (και όχι μόνο), η οποία, ως γνωστόν, ΘΑ κατασκευάσει το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως γνωρίζουμε όλοι και την οποία δήλωση μας θύμισαν οι «άγνωστοι»-ανώνυμοι, έμπειροι και έγκριτοι σχολιογράφοι του «http://sportstriunfo.blogspot.gr», από τους οποίους μαθαίνουμε τα «πραγματικά» τεκταινόμενα στην ΑΕΚ, το οποίο blog, βέβαια, καμία σχέση ΔΕΝ έχει, με τους ψΩΡιΑρηδες, τους Κετσέδες και τους ΚαζαζοΛίτσηδες του «κατευθυνόμενου» ρεπορτάζ.

Έγραψε, λοιπόν, ο «άγνωστος» σχολιογράφος του sports triunfo:

ΔΕΥΤΈΡΑ, 30 ΜΑϊΟΥ 2016

Ο κακομοίρης, ο κυρ-Νίκος Στράτος, όλο χάνει τις ημερομηνίες. Από τις 9 Μαΐου έλεγε, ότι θα έχει η ΑΕΚ, στα χέρια της, την οικοδομική άδεια, όταν πήγαν οι δημοσιογράφοι, στα νέα γραφεία της ΑΕΚ, φωτογραφήθηκε, κρατώντας ένα χαρτί και με χαμόγελο, λέγοντάς τους :

"Στις 29 Μαΐου, θα έχουμε την άδεια  του γηπέδου στα χέρια μας".

Ελπίζουμε να μην έκανε σαρδάμ και εννοούσε την 29η Φεβρουαρίου, γιατί η 29η Μαΐου πέρασε, ανεπιστρεπτί.
Περιμένουμε, έχουμε την υπομονή να περιμένουμε, αλλά ως πότε... 

sports triunfo

Μόνο μία ασήμαντη και μικρή διόρθωση θα καταθέσουμε, στο «αληθινό» σχόλιο. Η δήλωση του Στράτου έγινε στις 26 του περασμένου Απρίλη (2016), όπως αναφέρεται στον ιστότοπο www.enwsi.gr, από τον οποίο αντιγράφουμε την είδηση.

«Τον Μάιο θα κρατάω την άδεια»

enwsi.gr 26/04/2016

Η ατάκα, όλο νόημα, από τον Νίκο Στράτο, στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά την παρουσίαση των νέων γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Είναι γνωστό, πως, στα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει μετακομίσει και η Δικέφαλος 1924. Η εταιρία ειδικού σκοπού, η οποία έχει αναλάβει την περάτωση του μεγαλόπνοου έργου της «Αγια-Σοφιάς», περνάει από τα χέρια του Νίκου Στράτου, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθυντή.

Ο πολύπειρος παράγοντας της «Ένωσης», όταν οι ρεπόρτερς επισκέφτηκαν το γραφείο του, τους έδειξε μία πλαστικοποιημένη φωτογραφία της μακέτας του γηπέδου.

«Τη βλέπετε αυτή εδώ; Όταν θα ξανάρθετε, τον Μάιο, δεν θα την κρατώ πια. Τότε, θα κρατάω την άδεια», είπε, με νόημα, ο επικεφαλής της Δικέφαλος 1924, αφήνοντας να εννοηθεί, πως όλα θα έχουν πάει κατ’ ευχή και, αμέσως μετά το Πάσχα, η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να κρατά στα χέρια της την οικοδομική άδεια, για την ανέγερση του γηπέδου της, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκτός από την παραπάνω πολύ «σημαντική» δήλωση, εμείς θυμηθήκαμε και μία ακόμη δήλωση του Στράτου, πριν έξι μήνες, ακριβώς, στην τηλεόραση της ΕΡΤ, μετά τον αγώνα ΑΕΚ – Καλλονής, στις 6 Δεκέμβρη, ημέρα, που ο Στράτος «γιόρταζε» την ονομαστική εορτή του και, φυσικά, ήταν μέσα στην καλή χαρά και κάτι έπρεπε να …ξεστομίσει, προς «τέρψιν και αγαλλίασιν» του …προϊσταμένου του!

Στις 7 Δεκέμβρη, λοιπόν, ο ιστότοπος «www.aek-live.gr» (και όχι μόνο) έγραψε (βλέπε εδώ για όλο το δημοσίευμα):

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Στράτος, σχετικά με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924», μίλησε, στην ΕΡΤ, για την οικοδομική άδεια, τονίζοντας, ότι, από Τετάρτη, περιμένουν την έκδοσή της, ενώ, πλέον, η κατασκευή του γηπέδου έχει μπει στην τελική ευθεία. Αναλυτικά, όσα είπε:

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, για το γήπεδο. Έχουμε άλλη μία συνάντηση, την Τρίτη. Θα πάμε, να δοθούν εξηγήσεις, τεχνικά και, από την Τετάρτη, περιμένουμε την οικοδομική άδεια. Πιστεύω, ότι θα καμφθούν και οι αντιστάσεις του Δήμου. Όπως είπε και ο κ. Μελισσανίδης, χωρίς γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Και τότε, τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Στράτος «ξέχασε» να διευκρινίσει ποια Τετάρτη εννοούσε, γιατί, από τότε, έχουν περάσει πολλές Τετάρτες, μεταξύ των οποίων και η Τετάρτη 31 Φεβρουαρίου 2016 (αν δεν κάνω λάθος).

Πάντως, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, δεν είχε κατατεθεί κάποιο νέο έγγραφο ή σχέδιο, στην «κενή περιεχομένου» αίτηση (βλέπε εδώ), που είχε καταθέσει ο Στράτος, τον Αύγουστο του 2014, για λογαριασμό της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» και οι επόμενες κινήσεις, όποτε και αν γίνουν, είναι οι εξής δύο :

  • Παραλαβή (από το Δήμο) και κατάθεση των λεγόμενων «υψομετρικών», τα οποία κατάντησαν ο «καρκίνος» του γηπέδου και
  • Έλεγχος των «όψεων-προσόψεων» του γηπέδου, από τη λεγόμενη, στη γλώσσα των μηχανικών, «Αρχιτεκτονική Επιτροπή» (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής), η οποία Επιτροπή ελέγχει «ειδικά έργα», όπως είναι τα γήπεδα.

Αυτή είναι η «αληθινή» πορεία κατασκευής του γηπέδου; Οι «δηλώσεις» του Στράτου, ενόψει …καρτών διαρκείας; Ε-ΛΕ-ΟΣ, επιτέλους! Πείτε στον κόσμο της ΑΕΚ την πραγματικότητα! Καταθέσατε φάκελο στη ΔΑΟΚΑ και πότε; Και γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο, που έχει συνεισφέρει από το υστέρημά του και πρέπει να γνωρίζει «τα πάντα», για το γήπεδο!

 

Υ.Γ.: Ο «λαλίστατος» κ. Ανδριόπουλος δεν αισθάνεται κάποια υποχρέωση ενημέρωσης του κόσμου της ΑΕΚ; Ο Ιούνιος έφτασε, κ. Ανδριόπουλε! Έτσι είχες πει, στον ΣΠΟΡ FM, «πρωταπριλιάτικα»! Εκτός και αν οι δηλώσεις ήταν στα πλαίσια του …εθίμου της ημέρας!

 

2 Ιούνη 2016
παρατηρητήριο.

 

Διαβάστηκε 6300 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ (ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ)