Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ (Η Α.Ε.Κ., Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΚΑΙ Η Ε.Ε.Α)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
(Η Α.Ε.Κ., Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΚΑΙ Η Ε.Ε.Α)

Είναι κάποιες φορές που παθιάζεσαι και για τον λόγο αυτό «ξεφεύγεις». Είναι τότε που μπορεί να πείς και να κάνεις πράγματα που μετά θα σε εκθέσουν. Βέβαια αυτό έχει επιπτώσεις μόνο αν σε νοιάζει, γιατί αν δεν σε νοιάζει δεν «τρέχει» τίποτα. Καμιά φορά το «λάθος» το αφήνεις να περάσει ακόμα και αν σου το υποδείξουν γιατί βολεύει. Είναι όταν γράφεις «κατά παραγγελία» προκειμένου να «φτιάξεις κλίμα» σε βάρος κάποιου. Ακόμα καλύτερα αν «πρέπει» ν’ αποδείξεις στους αναγνώστες σου ότι «είναι όλοι εναντίον μας».

Μια τέτοια περίπτωση θα μας απασχολήσει σήμερα. Όλοι μας γνωρίζουμε τον Μ. Γαβαθιώτη ο οποίος μέσω των κειμένων του αποκαλύπτει το παρασκήνιο σε βάρος της ομάδας του λιμανιού, καθώς και τις συνωμοσίες που εξυφαίνονται σε βάρος της αγαπημένης του ομάδας. Αυτή την περίοδο (και ειδικά μετά την απώλεια του Κυπέλλου) ο Γαβαθιώτης επιθυμεί ν’ αποδείξει ότι ο Μελισσανίδης είναι ο «αγαπημένος» της Κυβέρνησης και ότι ως τέτοιος ευνοείται σκανδαλωδώς (για τα κείμενα του βλέπε εδώ).

Το κείμενο που θα μας απασχολήσει σήμερα έχει ημερομηνία 26 Μάη 2016 και αναφέρεται σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Γαβαθιώτη σύμφωνα με τις οποίες εξυφαίνεται νέο σκάνδαλο Μελισσανίδη στην Γ.Γ.Α. (βλέπε εδώ). Διαβάζοντας όμως το κείμενο βλέπουμε ότι το «σκάνδαλο» δεν σχετίζεται με την ίδια την Γ.Γ.Α. αλλά με μια εποπτευόμενη Αρχή της, την Ε.Ε.Α. Βέβαια αυτές οι λεπτομέρειες είναι ασήμαντες μπροστά στην «αποστολή» του Γαβαθιώτη.

Για να μη σας στερήσουμε την χαρά που προκαλεί η ανάγνωση του κειμένου (το οποίο και πρέπει να διαβάσετε όπως και δήποτε) σημειώνουμε απλά ότι σύμφωνα τόσο με τον τίτλο όσο και με όσα γράφει στην 2η παράγραφο έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες «από μέσα». Συνεπώς ότι διαβάζετε από κει και κάτω θα πρέπει να είναι απόλυτα έγκυρο και συγκεκριμένο. Τόσο που να μη μένει καμία απορία στον αναγνώστη, όπως όταν διαβάζει τον Ασβεστά σχετικά με το αλισβερίσι της Ε.Π.Ο. και των ενώσεων ενόψει των εκλογών του Οκτώβρη.

Αφού λοιπόν ο αναγνώστης διαβάσει το κείμενο του Γαβαθιώτη (μαζί με την αναφορά στον κωδικοποιημένο Ν. 2725/1999) φτάνει στην προτελευταία παράγραφο όπου δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Όποιος φτάσει μέχρι εκεί διαβάζει:

«Είναι άγνωστο σε τι ακριβώς αποβλέπει η «πρόθεση γιά συζήτηση» του κ. Παπαλάκη…»   

Προσέξτε την αντίφαση! Ο Γαβαθιώτης που έχει ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΕΣ και «από μέσα» πληροφορίες δεν ξέρει (είναι «άγνωστο» γράφει) σε τι ακριβώς αποβλέπει η κλήση της Α.Ε.Κ. και του Μελισσανίδη από την Ε.Ε.Α. Μας βάζει στον πειρασμό να θεωρήσουμε ότι δεν έχει καμία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ και «από μέσα» (άρα έγκυρη) πληροφόρηση και πως σκάρωσε στα γρήγορα το κείμενο μόλις έπεσε στα χέρια του η ανακοίνωση της Ε.Ε.Α. (βλέπε εδώ) για την οποία δεν χρειάζονται ούτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ούτε «από μέσα» πληροφορίες.

Επειδή ο Παπαλάκης είναι έμπειρος δικαστικός το λιγότερο που θα περιμέναμε από αυτόν θα ήταν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Θα ήταν «χαζό» από μέρους του να καλέσει τον Μελισσανίδη για να του κάνει φροντιστήριο και να βρούν μαζί μια λύση έτσι ώστε να μπεί στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. (λές και αυτό είναι απαραίτητο για να έχει τον έλεγχο της). Θα ήταν λογικότερο και ασφαλέστερο για τον Γαβαθιώτη (αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματικό γ ια τον σκοπό του) να υποθέσει (χωρίς να πέσει έξω) ότι η Ε.Ε.Α. κάλεσε τον Μελισσανίδη -και την Α.Ε.Κ. ως συνυπεύθυνη- γιατί ο Μελισσανίδης δεν έχει ακόμη προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτείται να προσκομίζουν τα μέλη του Δ.Σ. των Π.Α.Ε. («πόθεν έσχες», ποινικό μητρώο κ.α.). Έτσι κι αλλιώς η ίδια η Ε.Ε.Α. έχει κρίνει τον Μελισσανίδη ως «Διοικητικό Ηγέτη» της Α.Ε.Κ. εξομοιώνοντας τον με μέλος του Δ.Σ.

Καλό θα ήταν η «επίσημη Α.Ε.Κ.» να φερθεί μεγαλόθυμα και να βγάλει τον Γαβαθιώτη από την απορία σχετικά με τον λόγο κλήσης της από την Ε.Ε.Α. δίνοντας τον η ίδια στην δημοσιότητα. Στο κάτω-κάτω όποιος και να ‘χει δίκιο τίποτα δεν θα μείνει κρυφό άπαξ και γίνει η ακρόαση. Γι’ αυτό καλύτερα να ξεμπερδεύουμε από τώρα με την συγκεκριμένη συνωμοσιολογία.

08 Ιούνη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 6367 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ (Η Α.Ε.Κ., Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΚΑΙ Η Ε.Ε.Α)