Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ.

Η παρούσα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για έγκυρη και έγκαιρη ΑΕΚτζήδικη ενημέρωση.Το παρατηρητήριο, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ιστοσελίδας, μέσω των παρατηρητών του και των πηγών τους βρίσκεται παντού και γι’ αυτό μπορεί να παράσχει την εγκυρότερη πληροφόρηση για σειρά θεμάτων της ενιαίας Α.Ε.Κ.

Δεν εκπροσωπούμε τά συμφέροντα κανενός και γι’ αυτό και δεν αντιστρατευόμαστε κανέναν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι όλα από δω και πέρα να γίνονται σωστά για να μην ξαναπεράσουμε όσα περνάμε τώρα.

Στην Αρχική σελίδα, δηλαδή εδώ πού ήδη είσαι, θα βρίσκεις τίς τελευταίες αναρτήσεις μας.          

Στην κατηγορία Χρονολόγιο, θα βρίσκεις όλα τά κείμενα της ιστοσελίδας.            

Στην κατηγορία Τα Σχόλια Μας, θα βρίσκεις τά σύντομα και αιχμηρά σχόλια μας.         

Στην κατηγορία Κατηγοριοποίηση θα βρίσκεις όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας μας συσχετισμένα ανά θεματική ενότητα.                                    

Στην κατηγορία Κείμενα Που Μας Αρέσουν, θα βρίσκεις αναδημοσιευμένα κείμενα μη παρατηρητών.           

Στην κατηγορία Χρήσιμα Αρχεία, θα βρίσκεις υλικό αρχείου από Δημόσιες Αρχές για όλα τά τμήματα της Α.Ε.Κ.

Στη κατηγορία Σύνδεσμοι–Επικοινωνία, θα βρίσκεις συνδέσμους όσων ΑΕΚτζήδικων ιστοσελίδων εμείς έχουμε υπόψη, κατηγοριοποιημένων με βάση τον βαθμό ανεξαρτησίας τους, αλλά και θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας ή να εγγραφείς για να λαμβάνεις μήνυμα με τά νέα μας.    

Τέλος επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τά κείμενα των συνεργατών-παρατηρητών δημοσιεύονται με ψευδώνυμο (εκτός και αν κάποιος επιλέξει διαφορετικά), όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή επιθυμούμε να σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτά και να τά κρίνεις με βάση το περιεχόμενο και όχι τον συγγραφέα.

3 Φλεβάρη 2014,
παρατηρητές.

Ο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ» ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ
(Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ)

Πρέπει να είναι πλέον προφανές σ’ όλους (ακόμη και τους πλέον καλόπιστους) ότι όλο το σκηνικό της αποχώρησης του μπασκετικού Γαύρου από τον ημιτελικό του Ο.Α.Κ.Α. ήταν από την αρχή σκηνοθετημένο. Τόσο σκηνοθετημένο όσο η επίθεση που δέχθηκαν τα Γερμανικά φυλάκια στα Πολωνο-Γερμανικά σύνορα προκειμένου να ξεκινήσει η επίθεση στην Πολωνία. Τόσο σκηνοθετημένη όσο η δολοφονία από τους ίδιους τους Ιταλούς του συμπατριώτη τους που συμμετείχε στην χάραξη των Ελληνο-Αλβανικών συνόρων το 1923 μόνο και μόνο για να βομβαρδίσουν και να καταλάβουν στρατιωτικά την Κέρκυρα για ένα μήνα. Παρά την προειλημμένη απόφαση η σκηνοθεσία των Αφών Αγγελόπουλων ήταν οικτρή.

ΟΤΑΝ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ «ΜΑΓΚΑ» ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
(ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ)

Ακόμη μια φορά η φετινή «Α.Ε.Κ. του Καρμοίρη και των ανθρώπων του Αχιλλέα» κατάφερε να «αναστήσει» τον αντίπαλο της. Αυτή η Α.Ε.Κ. η οποία είναι παντελώς ανίκανη να σταθεί απέναντι στους δύο Γαύρους σ’ ένα ολόκληρο παιχνίδι, σήμερα στο «τηγάνι» γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Τότε που έχανε πριν ακόμη τελειώσει το ημίχρονο. Μόνο που τότε όλο και γινόταν καμία διαιτητική σφαγή και υπήρχε τουλάχιστον κάποιο άλλοθι να επικαλεστούν τα «γιουσουφάκια». Ενώ, χθες…

ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Κ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ «ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ»
(ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Αύριο η Α.Ε.Κ. παίζει έναν ακόμα «αγώνα επιβίωσης» με την πλέον φαφλατάδικη ομάδα του Πρωταθλήματος. Αύριο η Α.Ε.Κ. καλείται να δώσει τις σημαντικότερες της εξετάσεις και μάλιστα εκτός έδρας. Αύριο η Α.Ε.Κ. καλείται ν’ αποδείξει στον εαυτό της πρωτίστως και δευτερευόντως στους οπαδούς της ότι μπορεί για μια φορά φέτος να «μην αναστήσει τον αντίπαλο της». Έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση της σύγχρονης ιστορίας του γιατί η προπαγάνδα του ΔΕΝ λειτουργεί όπως στο παρελθόν, αφού τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται. Αύριο η Α.Ε.Κ. παίζει πρώτα για την ίδια και μετά για οποιοδήποτε άλλο.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΤΑΡΑ
(ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
LACTA & ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΓΑΥΡΟΥ)

Είναι ζόρικη η Ρητορική. Γιατί τα «όπλα» της το ίδιο εύκολα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και ο αντίπαλος σου. Οπότε η νίκη και η ποιότητα της κρίνονται από την πρωτοτυπία των επιχειρημάτων σου. Όπως υποστηρίζω η Ρητορική έχει από την Αρχαιότητα ως σήμερα μετεξελιχθεί στο γνωστό μας marketing, το οποίο επί της ουσίας είναι μια μάχη (καλύτερα σκιαμαχία) εντυπώσεων. Και στη Ρητορική και στο marketing (όπως και στον πόλεμο) το πιο σημαντικό είναι να έχεις «διαβάσει σωστά» τον αντίπαλο σου και το περιβάλλον στο οποίο θα δώσεις τον αγώνα και τελικά να έχεις κοστολογήσει ορθά το κέρδος σε σχέση με την ζημιά που θα προκαλέσεις στον εαυτό σου.

«ΣΤΑΔΙΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ
(ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 2016-2017)

Στις 18 Δεκέμβρη 2018 δημοσιεύτηκε στο Γ.Ε.ΜΗ. της «Στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» ο Ισολογισμός της για την περίοδο Ιούλη 2016 – Ιούνη 2017. Όπως ίσως θυμούνται κάποιοι από τους πρώτους μας αναγνώστες η παρουσίαση των Ισολογισμών της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν και ένα από τα πρώτα μας θέματα. Από τότε (εδώ και 5 χρόνια) δεν αφήνουμε Ισολογισμό που να μη σας τον παρουσιάσουμε. Γιατί, όπως και να το κάνουμε τα οικονομικά του μεγέθη είναι το απόλυτο μέτρο σύγκρισης για κάθε ιδιωτικό (μη κρατικό) γήπεδο. Σήμερα, λοιπόν, παρουσιάσουμε όλο τον Ισολογισμό μέσα από 3 μόνο πίνακες με τον ελάχιστο σχολιασμό που απαιτείται μετά -άλλωστε- και από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα αυτό (την αναμενόμενη πλέον καταγγελία της δανειακής σύμβασης από τις τράπεζες).

ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
(ΓΑΥΡΟΣ & Π.Α.Ο. ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ)

Ακόμη και όταν ο Αθλητισμός ήταν «ερασιτεχνικός», ακόμα και τότε οι ομάδες ήταν των ιδιοκτητών οπαδών τους και όχι του κόσμου. Απλά με τον «Επαγγελματικό Αθλητισμό» το κακό παράγινε. Στον χώρο του μπάσκετ αυτό σχηματοποιείται στις διοικήσεις-ιδιοκτησίες των Π.Α.Ο. και του Γαύρου. Φυσικά, η ταυτόχρονη ύπαρξη τόσο προβληματικών όσο και ανάξιων διοικήσεων-ιδιοκτησιών και στις δύο ομάδες είναι η μια όψη του προβλήματος. Η άλλη όψη της σαπίλας είναι η ύπαρξη μιας στρατιάς πρόθυμων ηλιθίων κονδυλοφόρων (που δηλώνουν «δημοσιογράφοι») οι οποίοι θρέφουν και θρέφονται από τις διοικήσεις-ιδιοκτησίες αυτές. Στη μέση της σύγκρουσης αυτής είναι κυρίως (αλλά όχι μόνο) η λογική και το ίδιο το μπάσκετ. Για τον Δ. Γιαννακόπουλο και τους Αφους Αγγελόπουλους ΔΕΝ υπάρχει μπάσκετ. Ποτέ δεν υπήρξε.

 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική