Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Το χθεσινό παιχνίδι της Α.Ε.Κ. στα Γιάννινα το περίμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ήταν μόλις το δεύτερο στο Πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα. Σε μια έδρα με μόνιμο πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία χρόνια, πρόβλημα που σχεδόν απέκλειε την νίκη όταν έπαιζες τον Χειμώνα όταν η κατάσταση του χειροτέρευε πολύ. Χθές οι αγωνιστικές συνθήκες ήταν οι πλέον ευνοϊκές μετά από καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιπρόσθετα μετά την εμφάνιση μες την Μπρίζ και με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα θα έπρεπε να μπεί από την αρχή δυνατά να επιβληθεί του αντιπάλου της και να πάρει αυτό που χρειάζεται, δηλαδή τους 3 βαθμούς.

Οι οποίοι 3 βαθμοί είναι το ζητούμενο στα πρώτα 4 παιχνίδια εν’ όψη και του αγώνα με τον Γαύρο στο Ο.Α.Κ.Α. Στο κάτω-κάτω και με βάση την κλήρωση αλλά κυρίως τις απαιτήσεις που υπάρχουν από την Ιδιοκτησία φέτος αυτό είναι εκ των ουκ άνευ (κάτι που θα έπρεπε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να συνειδητοποιεί από μόνο του). Περίμενα, που λέτε, να δώ τους παίκτες στους οποίους η Α.Ε.Κ. έχει δώσει «υπεραξία». Περίμενα να δώ την ομάδα που «βγάζει υγεία» να το δείχνει με την απόδοση της στο γήπεδο.

Ωστόσο, το μόνο που είδα ήταν ότι ο Πας Γιάννινα μας πίεσε πολύ και είχε αρκετές επικίνδυνες στιγμές στην περιοχή μας. Από την άποψη αυτή ευτυχώς που ο Ανέστης ήταν εκεί. Τα δυό δοκάρια της ομάδας στο παιχνίδι (ειδικά το δεύτερο που αν έμπαινε θα ήταν το καλύτερο γκόλ της αγωνιστικής) αν κάποιος το δει αποσπασματικά από την εμφάνιση και των δύο ομάδων μπορεί να τον αποπροσανατολίσουν.

Ως θεατής ΔΕΝ είναι δουλειά μου είτε να δικαιολογώ είτε να προτείνω λύσεις. ΔΕΝ είμαι αυτός που προσέλαβε και κράτησε τον Χιμένεθ (για όταν οι επαγγελματίες της εξημέρωσης θα του χρεώσουν τις «αποτυχίες»), μα ούτε και τους παίκτες. Αυτό, όμως, που σε κάθε περίπτωση μπορώ (και πρέπει) να πω είναι πως αυτή την στιγμή η Α.Ε.Κ. έχασε μια μοναδική ευκαιρία να κάνω 4 συνεχόμενες νίκες μέχρι το ντέρμπι στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Γαύρο. Επιπλέον από αριθμητική άποψη βρίσκεται ήδη από την δεύτερη αγωνιστική 2 βαθμούς πίσω από Γαύρο και Πανιώνιο. Με δεδομένο το χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού του Ελληνικού Πρωταθλήματος το ζήτημα ΔΕΝ είναι αν θα της στοιχίσει αυτή η απώλεια στους Ζωσιμάδες, αλλά ΠΟΣΟ θα της στοιχίσει.

Το μόνο «καλό» από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι τουλάχιστον ΔΕΝ θα διαβάσουμε τις χαζομάρες που γράφουν κάποιοι όταν είναι πολύ χαρούμενοι και θέλουν ταυτόχρονα να πουλήσουν εκδούλευση στην Ιδιοκτησία για «υπεραξίες παικτών» και τα τοιαύτα. Είναι προφανές πως η Ιδιοκτησία μετά την είσοδο στους ομίλους του EUROPA πρέπει να σοβαρευτεί και να προβεί άμεσα σε δύο τουλάχιστον (ποιοτικές) προσθήκες στις θέσεις που «πονά» η ομάδα.

 

28 Αυγούστου 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 2086 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)