Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ (ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
(ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα παράπονα για την (μη) μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν’ όψη της νέας σεζόν σ’ Ελλάδα και Ευρώπη. Επειδή, δήθεν, οι κλεισμένοι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- παίκτες δεν ήρθαν. Επειδή, λέει, ξεκίνησε η προετοιμασία και η ομάδα συνεχίζει να έχει κενά και ανάγκες από πέρυσι▪ τόσο εξαιτίας των παικτών που ήδη της έλειπαν όσο και εξαιτίας αυτών που αποχώρησαν φέτος. Επειδή, συνεχίζεται το ξήλωμα της ομάδας από την οποία φεύγουν παίκτες πολυδιαφημισμένοι (με τελευταίο τον Τζανετόπουλο) το προηγούμενο διάστημα από τον οπαδικό τύπο. Επειδή, τελικά, δεν θα είναι εγκαίρως έτοιμη η ομάδα για τους κρίσιμους αγώνες του CHAMPIONS LEAGUE και θα πρέπει να περιμένει την (μεγάλη) εύνοια της τύχης για να τα καταφέρει.

Εμείς οι «πουθενάδες» ΔΕΝ ανησυχούμε και σας προτείνουμε να μην ανησυχείτε κι εσείς. Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον «Διοικητικό Ηγέτη» και την προπονητική του επιλογή, η οποία κάνει ότι μπορεί για να τα βγάλει πέρα μ’ ότι έχει στα χέρια του. Σύμφωνα μ’ όσα ακούμε ο Ουζουνίδης προσπαθεί να κάνει τον Αϊντάρεβιτς επιτελικό μέσο, από τη μια επειδή θέλει να δει αν μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν και από την άλλη επειδή ΔΕΝ έχει αυτούς που θέλει για το δημιουργικό κομμάτι.

Ούτε ανησυχούμε επειδή φεύγουν από την ομάδα πολυδιαφημισμένοι στο παρελθόν παίκτες ως ελεύθεροι. Ακόμα περισσότερο που ένα ταλέντο για το οποίο ο οπαδικός τύπος είχε γράψει ύμνους πήγε ως ελεύθερος στους Ιεχωβάδες. Όχι, κύριοι εμείς δεν ανησυχούμε για τίποτα.

Άλλωστε ο «Τίγρης» σας έχει στο βρακί του και με μια του κίνηση τσιμπάει 500-600 διαρκείας παραπάνω. Έτσι μόνο που μαθεύτηκε η αγορά του προπονητικού (από την ΚΤΗΤΩΡ άραγε;) και η πρόθεση του να το κάνει δωρεά στην Π.Α.Ε. τσίμπησαν λίγο τα διαρκείας. Αν, δε, δεν έχανε η Α.Ε.Κ. στο πρώτο φιλικό της στην Πολωνία από την Πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής, τότε οι πωλήσεις θα είχαν εκτοξευθεί. Τουλάχιστον, όμως, έχασε από μια από τις Πρωταθλήτριες της Πολωνίας.

Γι’ αυτό εμείς οι «πουθενάδες» δεν ανησυχούμε, αντίθετα προσευχόμαστε μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη που θα μπουν τα νέα αποκτήματα στην ομάδα να μην έχει χαθεί ούτε η Ευρώπη ούτε το Πρωτάθλημα. Τώρα αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί βάλαμε σαν καταληκτική ημερομηνία την 20η Σεπτέμβρη, ε αυτό είναι μάλλον εύκολο▪ εκτός και αν φοράτε παρωπίδες. Τότε θα έχουν καταφέρει μέσω των ατομικών προγραμμάτων τους οι νεοαποκτηθέντες να μπουν στην ομάδα.

Τώρα αν μας ρωτάτε γιατί θα μπουν τόσο αργά, αυτό είναι ακόμη ευκολότερο. Όταν συμμετέχεις σ’ ένα τόσο υποβαθμισμένο Πρωτάθλημα, είναι λογικό να είσαι η τελευταία επιλογή για κάθε παίκτη που είτε αξίζει είτε άξιζε στο παρελθόν. Ακόμη και να διαθέτεις πολλά λεφτά (που δεν διαθέτεις) ακόμη και τότε πρέπει να περιμένεις το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τον «παιχταρά» που έχεις στην λίστα σου. Επιπλέον ένας ακόμη παράγοντας για να βάλουμε τόσο πίσω την ημερομηνία ενσωμάτωσης στην ομάδα των νέων αποκτημάτων είναι η ακόμη μια αλλαγή στο μεταγραφικό επιτελείο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά οι «πουθενάδες» δεν ανησυχούμε γιατί δεν αγωνιούμε. Άλλωστε, όπως, είπαμε εμπιστευόμαστε τον «Διοικητικό Ηγέτη» και τις επιλογές του. Επειδή δεν ανησυχούμε, δε σημαίνει ότι αφήνουμε τα πράγματα στη τύχη. Γι’ αυτό και προσευχόμαστε και σας καλούμε να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

09 Ιούλη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 1519 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ (ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)