Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η Α.Ε.Κ. ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CL (ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Α.Ε.Κ. ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CL
(ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006)

Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην Βιντεότον ήταν ιστορικής σημασίας. Όχι μόνο γιατί ήταν η μεγάλη ευκαιρία επανόδου της Α.Ε.Κ. στους ομίλους μετά το 2006, αλλά γιατί μετά την τελευταία αλλαγή στον τρόπο διοργάνωσης του CL ο Πρωταθλητής έχει μεγαλύτερες ελπίδες να μπει στους ομίλους (για να μην αναφερθούμε στην οικονομική του σημασία). Αυτός είναι και ο λόγος που ο ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. στο www.to10.gr έχει σκυλιάσει τις τελευταίες μέρες, ξιφουλκώντας εναντίον του Αλέκου Φλαμπουράρη (λες κι αυτός φταίει για τον «τσαμπουκά» του αφεντικού του). Επιπλέον στο συγκεκριμένο ζευγάρι η Α.Ε.Κ. ήταν το φαβορί▪ κάτι που έπρεπε να το αποδείξει και εντός γηπέδου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη ήταν, όπως λέμε, «μονόδρομος».

Όλα αυτά ήταν πριν το παιχνίδι. Γιατί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όλα τα παραπάνω πρέπει ν’ αποδειχθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι την αποβολή η Α.Ε.Κ. έπαιξε όπως αναμενόταν προκειμένου να μην πέσει «θύμα» έκπληξης. Μετά την αποβολή κατάφερε να «βρει» το γκολ που χρειαζόταν προκειμένου να μπει περισσότερο ήρεμη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευτυχώς που στο δεύτερο ημίχρονο το δεύτερο γκολ μπήκε όσο ακόμα η ομάδα έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Από την αποβολή του Μπακασέτα και μετά η Α.Ε.Κ. όντας ποιοτικά ανώτερη έχασε αρκετές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ. Μέχρι την στιγμή που η Βιντεότον μείωσε η Α.Ε.Κ. έδινε την εντύπωση ότι ήλεγχε πλήρως τον αγώνα και πως εξαιτίας της ποιοτικής της ανωτερότητας δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα.

Ακόμα και μετά την μείωση του σκορ και εν’ όψη του επαναληπτικού της Αθήνας πιστεύουμε ότι είναι προφανές πως μόνον «αν κοιμηθεί ο Θεός» ή αν η Α.Ε.Κ. εμφανιστεί τελείως ασόβαρη (που είναι το ίδιο) είναι δυνατόν να κινδυνέψει η πρόκριση. Από κει και πέρα αυτό που χρήζει εξέτασης είναι αν η οπισθοχώρηση μετά την μείωση του σκορ οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια ή αν ήταν αποτέλεσμα της κούρασης. Ενδεχομένως να οφείλεται και στα δύο. Όσο αφορά την κούραση (δηλαδή, την φυσική κατάσταση) είναι κάτι που σχετίζεται με το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Όσο αφορά, όμως, την ψυχολογία αυτή οφείλεται και στην προετοιμασία του προπονητή πριν το παιχνίδι.

Την επόμενη Τρίτη η Α.Ε.Κ. «τσεκάρει το εισιτήριο της» για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του C.L. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι καταστροφή.     

Υ.Γ. Αν ο Δούκας ήθελε να τα «χώσει» στον Φλαμπουράρη μπορούσε να βρει άλλο θέμα (στο οποίο έχει προσφέρει πολύ μεγάλες υπηρεσίες) και όχι την τιμωρία του «Γαύρου του Βορρά» (για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά ο Ιβάν). Πάντως εμείς ΔΕΝ έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν το «ίδιο τροπάρι» μιας και όσο το κάνουν τόσο περισσότερο αποπροσανατολίζονται.

23 Αυγούστου 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 1352 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Η Α.Ε.Κ. ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CL (ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006)