Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΟΥΤΕ ΤΟ 2020 Η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΟΥΤΕ ΤΟ 2020 Η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
(Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα αυτή η ιστοσελίδα σας ενημερώνουμε όπως πρέπει και όχι όπως θα ήθελαν μερικοί. Σε κάποιους έχουμε γίνει οι «κακοί» ειδικά όταν αναδεικνύουμε τις χαζομάρες και τις προχειρότητες του συστήματος που διοικεί την Α.Ε.Κ. την τελευταία πενταετία. Από την στιγμή που βγήκε η Άδεια Κατασκευής -όταν και κατατέθηκε εκ νέου αίτηση- τα έργα προχωράνε με ρυθμούς χελώνας. Με βάση τις επίσημες παραδοχές της Α.Ε.Κ. το μέγεθος του εργοταξίου θα έπρεπε να είναι πολλαπλάσιο του σημερινού, το οποίο σκόπιμα κρατιέται στο μέγεθος αυτό. Ένας από τους λόγους (ίσως ο βασικότερος) είναι η εξέλιξη της διπλής υπογειοποίησης.

Το συγκεκριμένο έργο ΔΕΝ είναι απλώς ένα «συνοδό έργο», αλλά αποτελεί την ραχοκοκαλιά του γηπέδου μιας και αυτό είναι σχεδιασμένο πάνω στην υπογειοποίηση. Αυτό, άλλωστε, το έχουν παραδεχτεί όλοι όσοι ασχολούνται με το γήπεδο και κυρίως ο Μελισσανίδης, ο οποίος το Καλοκαίρι θεωρούσε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη θα είχαν αρχίσει τα έργα. Ο Σεπτέμβρης όμως παρήλθε και τίποτα ουσιαστικό ΔΕΝ έγινε.

Ώσπου πριν από σχεδόν ένα μήνα η «ΩΡΑ» και συγκεκριμένα ο Σπύρος Δαρσινός μας ενημέρωσαν πως μέσα σ’ ένα μήνα θα ήταν έτοιμη και αυτή (βλέπε εδώ). Σήμερα, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι και πάλι «έπεσαν έξω». Ένας επίμονος «παρατηρητής» ξετρύπωσε από την «Διαύγεια» την απόφαση για την «Έγκριση των εκτελεστέων έργων» της Περιφέρειας για το 2019 (βλέπε εδώ). Προκειμένου να γλυτώσετε το ψάξιμο (το οποίο όποιος θέλει είναι ελεύθερος να κάνει) απομονώσαμε την 17η σελίδα του pdf. Στην σελίδα αυτή υπάρχει μόνο το κονδύλι των 20 εκ. για την κατασκευή του γηπέδου που είχε δεσμεύσει ο Σγουρός. Δεδομένου ότι στα «εκτελεστέα έργα» βρίσκονται ΟΛΑ τα έργα κατηγοριοποιημένα αναλόγως του σταδίου στο οποίο βρίσκονται, η ΜΗ ύπαρξη της υπογειοποίησης για το 2019 ΔΕΝ είναι διόλου καλή είδηση.

Συνεπώς, το νέο χρονοδιάγραμμα που για την είσοδο της ομάδας στο νέο της γήπεδο προφανώς πάει περίπατο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας ενημερώσουν αρμοδίως για ποιο λόγο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως οι ίδιοι μέσω δηλώσεων και διαρροών ενημέρωναν ότι θα εξελιχθούν.

Προφανώς, τις εξελίξεις αυτές τις γνώριζε ο «Διοικητικός Ηγέτης» γι’ αυτό και όπως πληροφορούμαστε προσπαθεί να βρει λύση να συνεχίσει τα έργα παρακάμπτοντας την υπογειοποίηση. Δεδομένου, όμως, του συνολικού σχεδιασμού η προσπάθεια αυτή χωρίς αναθεώρηση των σχεδίων (είναι άραγε δυνατή;) εξελίσσεται σε μια πρώτου μεγέθους σπαζοκεφαλιά. Ας πρόσεχαν.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε ότι ακόμα και αν κατασκευαστεί το γήπεδο χωρίς την υπογειοποίηση ΔΕΝ μπορεί να πάρει Άδεια Λειτουργίας. Οπότε…

Αυτά για την ώρα. Μείνετε συντονισμένοι για γνήσια και όχι κατευθυνόμενη πληροφόρηση.

05 Δεκέμβρη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 901 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΟΥΤΕ ΤΟ 2020 Η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)