Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ
(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ)

Είναι πολλοί αυτοί που ζουν την ζωή κάποιου άλλου. Ή αν θέλετε ζουν μια ζωή δανεική (όχι δική τους). Αυτά τ’ άτομα συμπάσχουν με τα πάθη και τις επιτυχίες του ατόμου με το οποίο ταυτίζονται. Στην περίπτωση μια ομάδας ταυτίζονται με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη της. Επί του προκειμένου και λόγω των εξελίξεων των ημερών ο λόγος είναι για τον «Διοικητικό Ηγέτη» της Α.Ε.Κ. Αυτού του είδους τ’ άτομα διακρίνονται για τον μεγάλο δείκτη βλακείας που διαθέτουν καθώς αυτό είναι «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για να συμπάσχουν μαζί του. Υποτίθεται ότι ο «Μελισσάν» (που θα έλεγε και ο «κάπτεν Μόργκαν» είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας (αν και αυτό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αμέρικα είναι πολύ αμφίβολο). Το πόσο «επιτυχημένος» είναι φαίνεται από την τακτική που ακολουθεί στις διαπραγματεύσεις του. Τακτική που δοκιμάστηκε στο θέμα των ανανεώσεων βασικότατων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Κατά πως φαίνεται αφού και οι «τρείς αποκομμένοι» θ’ ανανεώσουν αποδεχόμενοι τις προτάσεις της Α.Ε.Κ. (μιας και δεν βρίσκουν άλλες καλύτερες προτάσεις) η τακτική του «δικαιώνεται». Αυτή, όμως, η «δικαίωση» μόνο φαινομενική είναι. Βέβαια όσοι πιστεύουν (και αναπαράγουν) τα περί «δικαίωσης» της τακτική του «Τίγρη» στις ανανεώσεις των συμβολαίων ΔΕΝ θέλουν (ίσως και ν’ αδυνατούν) να καταλάβουν πόση ζημιά έκανε φέτος στην ομάδα που κατευθύνει τις τύχες της.

Από τη μια την άφησε «γυμνή» σε συγκεκριμένες θέσεις. Από την άλλη όπως (και στο χρονικό σημείο που) χειρίστηκε τους «τρείς» αποδυνάμωσε περαιτέρω την ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψουμε στις αλήστου μνήμης εποχές Αδαμίδη όταν η ομάδα έχανε το Πρωτάθλημα από τον Οκτώβρη κιόλας. Αυτό που αδυνατούν (ή δεν θέλουν, κάτι που πρακτικά είναι το ίδιο) να καταλάβουν είναι ότι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε φέτος (κάθε χρόνο το ίδιο κάνει, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά καθότι η ομάδα ήταν Πρωταθλήτρια) δικαιώνει την επιχειρηματολογία των «Γαύρων του Βορρά». Γιατί αν μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και εν αναμονή της διεκδίκησης της εισόδου στους ομίλους του CL ΔΕΝ ξόδεψε για να κρατήσει τα πρωτεία (και έτσι να συνεχίσει να ελπίζει σε αυξημένα έσοδα) συμβαίνει ένα (ή και περισσότερα) από τα παρακάτω:

  • Το Πρωτάθλημα κατακτήθηκε εξαιτίας των μέχρι πέρυσι προσβάσεων του στο παρασκήνιο.
  • Τις οποίες φέτος έχασε μιας και ο Ιβάν αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα (ούτε και την παραμικρή λεπτομέρεια) στην τύχη.
  • Που σημαίνει πως από την λήξη του προηγούμενου κιόλας Πρωταθλήματος ο «Μελισσάν» είχε αποδεχθεί πως όσα και να ξοδέψει για την φετινή σεζόν ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι απέναντι στην ομάδα του Ιβάν κατ’ αρχάς και του συνεταίρου του Μαρινάκη.

Καθένα από τα προηγούμενα (αλλά και όλα μαζί) αποδομούν και αποκαθηλώνουν τον «Διοικητικό Ηγέτη», τουλάχιστον όπως τον παρουσιάζουν τα «γιουσουφάκια». Τον αποδομούν και τον αποκαθηλώνουν γιατί τον παρουσιάζουν κάτι σαν Αδαμίδη (από τον οποίο υποτίθεται ότι μας γλύτωσε), αφού ΔΕΝ μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του στο παρασκήνιο και «πετά λευκή πετσέτα» από την αρχή κιόλας του Πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και μπορούσε να κάνει με τους «τρείς» ότι έκανε.

Ωστόσο, για τους γλείφτες και τους οσφυοκάμπτες αυτά είναι «ψιλά γράμματα». Έτσι μπορούν ήσυχοι ν’ αποθεώνουν τον εκάστοτε «μεγάλο» μέχρι αυτός να μαζέψει την χαρτούρα αφήνοντας τα χρέη στους επόμενους.

11 Γενάρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 849 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ)