Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑ)

Σήμερα Μ. Τρίτη θυμόμαστε τις 10 παρθένες οι οποίες περίμεναν την άφιξη του νυμφίου. Ο οποίος νυμφίος είχε κάτι νταλκάδες και σταμάτησε πριν σ’ ένα καπηλειό για να πιεί μερικά ποτηράκια και έτσι να πάρει θάρρος για όσα τον περίμεναν. Αυτό είχε, φυσικά, ως αποτέλεσμα να μην πάει στην ώρα του και οι μισές (5) παρθένες που τον περίμεναν όντας απροετοίμαστες για την πιθανή αργοπορία του να μην έχουν παραπανίσιο λάδι για τις λυχνίες τους. Οι άλλες 5 σαν να ήταν καλύτερα πληροφορημένες είχαν προνοήσει (ίσως είχαν προεξοφλήσει την έλλειψη θάρρους του νυμφίου) για παραπανίσιο από το απολύτως αναγκαίο λάδι για να τον υποδεχτούν με αναμμένες λυχνίες. Δεδομένου του τίτλου οι περισσότεροι θ’ αναρωτιέστε για τις αναλογίες/αντιστοιχίες της παραβολής με το αντρικό βόλεϊ της Α.Ε.Κ.

Προφανώς, οι 10 παρθένες της παραβολής είχαν υπόψη τους την υπόσχεση του νυμφίου ότι θα είναι στην ώρα του. Προφανώς, οι μισές απ’ αυτές δεν την πήραν και πολύ στα σοβαρά, σ’ αντίθεση με τις υπόλοιπες 5 που την πήραν τοις μετρητοίς. Αυτές οι τελευταίες θα είχαν κάθε δίκιο να είναι εκνευρισμένες με τον νυμφίο που δεν κράτησε τον λόγο του, που δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και στη συνέχεια να διεκδικήσουν την τιμωρία του. Ίσως και να σκέφτηκαν πως ο νυμφίος εκμεταλλευόταν την δύσκολη για τις γυναίκες θέση εκείνη την περίοδο στο Ισραήλ.

Τις καταστάσεις εκμεταλλεύτηκε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και ο Αλέξης (συνώνυμο του ψεύτη έχει καταντήσει τ’ όνομα αυτό) Αλεξίου όταν υποσχόταν σ’ όσους είχε οφειλές το αντρικό βόλεϊ της Α.Ε.Κ. ότι θα πληρωθούν τμηματικά (χαρίζοντας φυσικά μέρος της οφειλής) αρκεί να υπογράψουν για να πάρει άδεια συμμετοχής στην Α1 η ομάδα. Λίγο οι απειλές, λίγο τα παρακάλια, λίγο που «πόνεσαν» την ομάδα δεν ήταν και τόσο δύσκολο να τους αποσπάσει τις υπογραφές και να κάνει τότε την δουλειά του.

Οι παίκτες και προπονητές της ομάδας που έχουν απαιτήσεις από παλιά και τις οποίες διεκδικούν έχουν σε σχέση με τις 5 ανόητες (μωρές) παρθένες περισσότερους τρόπους αντίδρασης. Έτσι όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Α. της 18ης Απρίλη 2019 δύο παίκτες και ένας προπονητής προσέφυγαν σ’ αυτή ζητώντας:

  • Ο ένας παίκτης κατάπτωση της εγγυητικής και αφαίρεση βαθμών.
  • Ο άλλος παίκτης και ο προπονητής αφαίρεση βαθμών.

Οι 2 από τους 3 είναι οι ίδιοι που και στην αρχή της χρονιάς είχαν προσφύγει στην Ε.Ε.Α. για να μην χορηγήσει αυτή Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο Τ.Α.Π. Τελικά, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αφαίρεση βαθμών την οποία και κοινοποίησε για τα περαιτέρω στην Ομοσπονδία.

Δεδομένου, ότι η ομάδα έσωσε την κατηγορία μόλις την τελευταία στιγμή είναι προφανές ότι μετά την μη εξόφληση των δύο αθλητών και του προπονητή και την κοροϊδία που υπέστησαν η ομάδα πέφτει κατηγορία. Όπως και να το κάνουμε αυτή η εξέλιξη είναι απολύτως ενδεικτική των έργων και ημερών του Αλέξη Αλεξίου. Ελπίζουμε στον επόμενο Απολογισμό να περιλάβει και αυτή την επιτυχία.

23 Απρίλη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 402 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑ)