Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
(ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ)

Έχουν την πλάκα τους οι Γαύροι. Ακόμη περισσότερο που περνιούνται για έξυπνοι. Τόσο καιρό για τους Γαύρους ο Ζαγοράκης ήταν ο μπροστινός της Κυβέρνησης τον οποίο χρησιμοποιούσε για κάλυψη το «σύστημα» που διοικεί την Ε.Π.Ο. Τόσο καιρό ήταν μια άβουλη κούκλα που απλά έπιανε μια θέση λαμβάνοντας έναν παχυλό μισθό. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετατράπηκε σε μια «αντιστασιακή φιγούρα» που αποφάσισε να υπερασπιστεί το δίκαιο (όταν αυτό αδικείται), λες και ξύπνησε από λήθαργο βαθύ. Πιθανόν για την μεταμόρφωση του αυτή (αν είναι γνήσια, αλλά αυτό θα του δούμε παρακάτω) να ευθύνεται κάποιος καλός μάγος ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ξόρκι που τον κρατούσε κάτω από τον έλεγχο των «κακών» που εσχάτως λυμαίνονται την Ε.Π.Ο.

Αυτό το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα www.to10.gr ούτε πληρωμένο από τον Θοδωρή να ήταν. Διαβάζοντας το μόνον δύο μπορούν να είναι τα συμπεράσματα του αναγνώστη:

  • Είτε ο συντάκτης του πιστεύει ότι η μεταμόρφωση του Θοδωρή είναι γνήσια,
  • είτε δεν το πολυπιστεύει και με το κείμενο αυτό θέλει να εκβιάσει τη μελλοντική του στάση.

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και ο Ζαγοράκης εννοεί πράγματι αυτά που δήλωσε, γεννάται η απορία του τι μπορεί να κάνει μόνος του ένας Πρόεδρος όταν τις λειτουργίες της Ομοσπονδίας τις ελέγχει το «σύστημα» που από την εποχή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την διοικεί και το οποίο υποτίθεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Άρη. Αυτό, όμως, είναι ζήτημα του καθενός μας να κρίνει και η τελική του κρίση εξαρτάται απόλυτα από την πλευρά που υποστηρίζει. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον θα (απο)δείξει ποιος έκρινε σωστά.

Πάντως, εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι η δήλωση του Θοδωρή με την οποία έστρεφε τον Άρη στο CAS και του υποσχόταν την πλήρη υποστήριξη της Ομοσπονδίας ήταν «εκ του πονηρού». ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε πως ο Θοδωρής αγωνίστηκε σε Α.Ε.Κ. και «Γαύρο του Βορρά» ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. στον δεύτερο. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είναι επιλογή και «όμηρος» του «συστήματος» που ελέγχει την Ε.Π.Ο. και υποτίθεται ότι εχθρεύεται τον Άρη.

Τούτων δοθέντων εύλογα μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι η συγκεκριμένη δήλωση ήταν ύπουλη και αποσκοπεί στο να πάει ο Άρης στο CAS όπου η εκδίκαση θα γίνει από την αρχή∙ κάτι που σημαίνει ότι οι ποινές με τις οποίες απειλείται φτάνουν μέχρι και τον υποβιβασμό! Σε κάθε περίπτωση ο Καρυπίδης πρέπει να πάρει μια απόφαση. Πόσο σημαντικότερη είναι μια νέα εκδίκαση στην οποία είτε θα αθωωθεί (καθαρίζοντας τ’ όνομα του) είτε θα τιμωρηθεί (έως και με υποβιβασμό) από το να μείνει με το -6 (κάτι που σημαίνει πως θα έχει δύο νίκες που θα μετρήσουν ως ήττες); Δύσκολη απόφαση, καθώς το πρεστίζ της ομάδας επιβάλλει το κυνήγι μέχρι τέλους της δικαίωσης.             

Υ.Γ. Προς κ. Γαβαθιώτη: Προφανώς και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν «πνευματικά δικαιώματα» καθένας είναι ελεύθερος να αναπαράγει (αναδημοσιεύει) ότι γουστάρει. Θα θέλαμε, όμως, για μια φορά να δείξετε ανωτερότητα και ν’ αναδημοσιεύσετε ένα κείμενο όπως αυτό. Τι λέτε, τολμάτε;

06 Σεπτέμβρη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 184 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ)