Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΙ 5 (ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΙ 5
(ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ)

Τα χάλια του Σωματείου είναι από καιρό (διάβαζε χρόνια) γνωστά. Κάθε τόσο έρχονται στην επιφάνεια συνταρακτικές λεπτομέρειες οι οποίες παρά την δυσωδία της κακοφορμισμένης πληγής δεν σοκάρουν ιδιαίτερα, αλλά το χειρότερο δεν κινητοποιούν και κανέναν. Τελευταία διαβάσαμε για τα κατορθώματα της διοίκησης Αλεξίου στο τμήμα του Βόλλεϋ ανδρών (βλέπε εδώ). Ακόμα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας να ήταν θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει στην κινητοποίηση των Ελεγκτικών Αρχών για να ελεγχθεί η βασιμότητα τους. Από την στιγμή που αυτά βγαίνουν στην δημοσιότητα πρακτικά επέχουν την θέση καταγγελίας, συνεπώς οι Αρχές επιβάλλεται να δράσουν.

Εκτός όμως από το ρεπορτάζ έχουμε και κάποια ενοχλητικά μέλη της Ερασιτεχνικής που ζητάνε συνεχώς χαρτιά. Ένα από αυτά είναι και ο κύριος Β. Αργυρόπουλος ο οποίος ζητά αρμοδίως από το Δ.Σ. κάποια χαρτιά προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στο Σωματείο (βλέπε εδώ). Εκτός από τον Οικονομικό Απολογισμό για το 2013 ο οποίος είναι «Άκρως Απόρρητος» ζητά την σύμβαση κατασκευής και εκμετάλλευσης του οικοπέδου (Παραχωρητήριο) από την Ερασιτεχνική στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» καθώς και το πρακτικό της Γ.Σ. της 3η Φλεβάρη που το ενέκρινε. Βέβαια η σύμβαση κατασκευής και εκμετάλλευσης της «Αγιά Σοφιάς» έχει ήδη δεί το φως της δημοσιότητας, αλλά είναι διαφορετικό να την παίρνεις αρμοδίως από το Σωματείο. Κατ’ τ’ άλλα δεν αναμένεται να πάρει απαντήσεις και το χειρότερο είναι ότι δεν ενδιαφέρεται και κανείς.

Όσο μαύρη και άραχλη φαίνεται όμως η κατάσταση σε κάποιους περίεργους απέξω τόσο ελπιδοφόρα φαίνεται στον Πρόεδρο Α. Αλεξίου, ο οποίος βρήκε χρόνο και έγραψε εισήγηση 30 σελίδων: «Έχω υποβάλλει μια εισήγηση τριάντα περίπου σελίδων. Έχω κάνει μια πρόβλεψη, ίσως λίγο αισιόδοξη, υπολογίζοντας ποδοσφαιρικά και μπασκετικά έσοδα που θα είναι συνεχώς αυξανόμενα και για τους δύο. Με τις κατάλληλες συνθήκες σε 4-5 χρόνια πιστεύω πως θα έχει καθαρίσει». Μήπως να την δημοσίευε για ν’ αναθαρρήσουμε και οι υπόλοιποι και να «κλείσουν κάποια στόματα» ή είναι και αυτή άκρως απόρρητη όπως και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2013;

Πάντως έτσι για την ιστορία δείτε εδώ, εδώ και εδώ τα κείμενα που κυκλοφορούσαν πέρισυ τέτοιον καιρό στην Ερασιτεχνική και με βάση τα οποία έγινε ο προγραμματισμός σε κάποια τμήματα.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε το κλείσιμο του σχολίου μας στις 8 Ιούνη 2015 και ο νοών νοείτω:

«Εμείς από άλλους περιμέναμε (και συνεχίζουμε να περιμένουμε) ν’ αντιδράσουν. Δυστυχώς όμως ο Α. Παπανδρέου κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του γραφείου του κωφεύει, επιδιώκοντας την αυτοεπιβεβαίωση μέσω του κυνηγιού ανεμόμυλων και της επιβολής πρόστιμων (αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι άρχισε επιτέλους να κινείται), και δεν διατάζει τον Αλκίφρονα (που έτσι κι’ αλλιώς έχει πολλή δουλειά αυτή την περίοδο) ν’ ασχοληθεί με την Ερασιτεχνική, αλλά ούτε και τον Βουρνάζο (ο οποίος είναι μονίμως πάνω από μια τσόχα) που θα μπορούσε να κάνει την ίδια δουλειά.               

Κρίμα… Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί έχουμε την εντύπωση (για να μην πούμε την σιγουριά) ότι αν ασχολούνταν θα έβγαζαν πολλά και μεγάλα λαβράκια. Εκτός και αν δεν ασχολούνται για να μην αναγκαστούν να στείλουν κόσμο και κοσμάκη στο ευαγές ίδρυμα (που είναι υπερπλήρες) του δήμου στον οποίο στην αυγή της Ιστορίας κατοικούσε ο Προκρούστης.».

Αυτά για την ώρα...

 

6 Ιούλη 2015
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5912 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΙ 5 (ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ)