Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ.

Η παρούσα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για έγκυρη και έγκαιρη ΑΕΚτζήδικη ενημέρωση.Το παρατηρητήριο, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ιστοσελίδας, μέσω των παρατηρητών του και των πηγών τους βρίσκεται παντού και γι’ αυτό μπορεί να παράσχει την εγκυρότερη πληροφόρηση για σειρά θεμάτων της ενιαίας Α.Ε.Κ.

Δεν εκπροσωπούμε τά συμφέροντα κανενός και γι’ αυτό και δεν αντιστρατευόμαστε κανέναν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι όλα από δω και πέρα να γίνονται σωστά για να μην ξαναπεράσουμε όσα περνάμε τώρα.

Στην Αρχική σελίδα, δηλαδή εδώ πού ήδη είσαι, θα βρίσκεις τίς τελευταίες αναρτήσεις μας.          

Στην κατηγορία Χρονολόγιο, θα βρίσκεις όλα τά κείμενα της ιστοσελίδας.            

Στην κατηγορία Τα Σχόλια Μας, θα βρίσκεις τά σύντομα και αιχμηρά σχόλια μας.         

Στην κατηγορία Κατηγοριοποίηση θα βρίσκεις όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας μας συσχετισμένα ανά θεματική ενότητα.                                    

Στην κατηγορία Κείμενα Που Μας Αρέσουν, θα βρίσκεις αναδημοσιευμένα κείμενα μη παρατηρητών.           

Στην κατηγορία Χρήσιμα Αρχεία, θα βρίσκεις υλικό αρχείου από Δημόσιες Αρχές για όλα τά τμήματα της Α.Ε.Κ.

Στη κατηγορία Σύνδεσμοι–Επικοινωνία, θα βρίσκεις συνδέσμους όσων ΑΕΚτζήδικων ιστοσελίδων εμείς έχουμε υπόψη, κατηγοριοποιημένων με βάση τον βαθμό ανεξαρτησίας τους, αλλά και θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας ή να εγγραφείς για να λαμβάνεις μήνυμα με τά νέα μας.    

Τέλος επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τά κείμενα των συνεργατών-παρατηρητών δημοσιεύονται με ψευδώνυμο (εκτός και αν κάποιος επιλέξει διαφορετικά), όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή επιθυμούμε να σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτά και να τά κρίνεις με βάση το περιεχόμενο και όχι τον συγγραφέα.

3 Φλεβάρη 2014,
παρατηρητές.

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» ΚΑΙ «ΑΝΟΙΓΕΙ»(;) ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ
(ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;)

Τελικά εκεί στην Κ.Α.Ε. ασχολούνται και με τα σημαντικά. Μετά την ανακοίνωση-γλείψιμο για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του Αλεξίου εδέησαν να μας ενημερώσουν για την διαδικτυακή συνέντευξη (πιο σωστά απάντηση σε ερωτήσεις οπαδών που θα έχουν από πριν τεθεί) του Μάκη Αγγελόπουλου. Η «συνέντευξη» θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και είναι η πρώτη και μοναδική ευκαιρία να μάθουμε τι και πως πήγε στραβά στη λειτουργία της Κ.Α.Ε. και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ωστόσο, πριν από τη «συνέντευξη» έχει νόημα να σημειώσουμε δυό-τρία πράγματα για να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
(ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;)

Αδερφέ μου ΑΕΚτζή. Με την επάνοδο του Μελισσανίδη (για να βγάλει λεφτά από την Α.Ε.Κ. εννοείται) μια πλειάδα ανθρώπων που του χρωστούν προσωπικά χάρη και άλλων που θα επιθυμούσαν να του χρωστούν έχουν πέσει πάνω σου και σου πιπιλάνε το μυαλό για το που θα βρισκόταν η αγαπημένη σου ομάδα χωρίς αυτόν. Δε σου λένε που πήγε εξαιτίας του. Κάποιοι ΑΕΚτζήδες έχουν πειστεί από την προπαγάνδα τους και τον θεωρούν μέρος της «λύσης» και όχι μέρος του «προβλήματος» της Α.Ε.Κ. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν μονότονα τα ίδια και τα ίδια καθιστώντας μας γραφικούς στους αντιπάλους και πρήζοντας τις ορχιδέες μας.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΤΑΓΕ» Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
(ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ)

Ένας γνωστός και συχνός αφορισμός είναι η φράση: «Ε, ρε Χούντα που σας χρειάζεται.». Με την φράση αυτή υπονοείται πως για να γίνει κάτι σωστά μακριά και πέρα από επιρροές πρέπει πρώτα να εγκαθιδρυθεί ένα στρατιωτικό καθεστώς το οποίο σύμφωνα με τους θιασώτες της άποψης αυτής δεν θα υποκύψει σε τέτοιου είδους επιρροές. Αυτό, βέβαια, στη θεωρία καθώς στην πράξη δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ένας άλλος επίσης πασίγνωστος αφορισμός είναι: «Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;». Ο συγκεκριμένος ταιριάζει «γάντι» στις δύο πολύκροτες υποθέσεις τις οποίες κλήθηκε να διαχειριστεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο.

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!
(ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Άλλη μια χρονιά που ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς. Άλλη μια αποτυχία. Και να πεις ότι δεν φαινόταν που πήγαινε το πράγμα; Να πεις (ξανά) ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί; Ότι «πιάστηκαν στον ύπνο»; Η χθεσινή αποτυχία «της Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη» που γελοιοποιεί την προηγούμενη ένδοξη Ευρωπαϊκή ιστορία της δεν είναι η μοναδική τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν είναι και ανεξήγητη (στα όρια του μεταφυσικού). Η περσυνή ομάδα (τόσο σε παίκτες όσο και σε ψυχολογία) που εμφανίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Βελέζ αλλά και αυτή με τους νέους μέτριους και απροσάρμοστους ακόμη νέους παίκτες ΔΕΝ είναι Α.Ε.Κ.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»
(ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ)

Μπορεί η «Βασίλισσα» να χρωστά σε μια πλειάδα παικτών και να έχει τιμωρηθεί γι’ αυτό με απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA. Μπορεί η Διεθνής Ομοσπονδία του Μπάσκετ να την έχει χρεώσει με σχεδόν 2 εκ. από τη στιγμή της επανίδρυσης. Μπορεί ακόμη και να ξεφτιλίστηκε στο φινάλε της περσυνής περιόδου και όλη αυτή η κατάσταση ν’ ανάγκασε τον Μάκη να δηλώσει πως θα μιλήσει στον κόσμο της για να τον ενημερώσει. Μπορεί σύμφωνα με τον ρεπορτάζ να έχει εμπιστευτεί το χτίσιμο της νέας της ομάδας σ’ ένα και μόνο μάνατζερ. Μπορεί να έχει «κλείσει» παίκτες που όμως δεν μπορεί να υπογράψει αν δεν αρθούν οι απαγορεύσεις μεταγραφών.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Α.Ε.Κ. ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ;
(ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;)

Η δημιουργία μιας ομάδας από το «μηδέν» (και όχι απλά κάποιες προσθήκες σε μια ήδη «στρωμένη» ομάδα) είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Δυστυχώς, στην περίπτωση της Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει σωστά και χωρίς πίεση η διαδικασία αυτή. Ο χρόνος που κάποτε ήταν αρκετός για την Ιδιοκτησία να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, τώρα εξανεμίστηκε αυξάνοντας ταυτόχρονα την πίεση για άμεσα αποτελέσματα (πρόκριση σε όμιλο του CONFERENCE LEAGUE). Ακόμα και στην περίπτωση που τελικά η Α.Ε.Κ. παίζει μέχρι τον Δεκέμβρη στην Ευρώπη η επιτυχία ή η αποτυχία της στην σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες θα κριθεί εντός των συνόρων.

 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική